Vliegen naar Rimini

Goedkoop vliegen naar Rimini? Op dit moment is het voordeliger om een complete vliegvakantie te boeken dan losse vliegtickets Rimini. Maar er zijn ook nog alternatieven en die zetten we hier graag op een rij!

> lees meer
De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 248,-

Prijsvrij

aanbevolen v.a. € 265,-

TUI.nl

aanbevolen v.a. € 642,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rimini voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Rimini

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Rimini

Kaart Rimini

Lees meer over Rimini

...

Goedkope vliegtickets Rimini boeken? Helaas zijn de TUI Rimini vluchten gestopt. Vanuit Nederland is het veel gunstiger om in plaats daarvan vliegtickets Bologna of vliegtickets Florence te reserveren. Beide bestemmingen liggen op nog geen 1120 kilometer van Rimini en hebben veel goedkope directe vluchten vanuit Nederland en België.  

Populaire badplaats
Rimini ligt aan de oostkust van Italië aan de Adriatische zee. Het is de belangrijkste badplaats van Italië en is erg populair bij Nederlandse jongeren. Dit komt door het heerlijke weer in Rimini, het bruisende uitgaansleven en natuurlijk de overheerlijke Italiaanse keuken.

Zon, Zee en strand: Vakantie Rimini
La Notta Rosa is een erg populair en bekend jaarlijks terugkomend festival in Rimini wat ook wel bekend staat als Pink Night omdat de hele stad roze kleurt! Met dit festival wil Rimini haar gastvrijheid en vriendelijkheid tonen aan de bezoekers van de stad. Er zijn tijdens dit evenement in heel Rimini en langs de 110 kilometer lange kust vele voorstellingen, shows en happenings!


Luchthaven Rimini
Het vliegveld van Rimini heet Miramare Airport (RMI) en ligt nabij de stad. De luchthaven van Rimini biedt verscheidene vervoersmogelijkheden waaronder natuurlijk taxi’s voor korte ritten en autoverhuurbedrijven voor als u wilt gaan toeren.

Goedkoop naar Rimini vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Rimini? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Rimini te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rimini? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rimini vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Rimini deals. Tip: voor een last minute Rimini vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Rimini Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Rimini  

Hoe lang is het vliegen naar Rimini? De vluchtduur is 10 uur en 15 minuten met een tussenstop van 7 uur en 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Rimini

Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Rimini aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rimini zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024