Vliegen naar Rimini

Rimini is een populaire badplaats aan de oostkust van Italië gelegen aan de Adriatische zee. Rimini is de belangrijkste badplaats van Italië en is erg populair bij...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rimini voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Rimini vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rimini vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rimini te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rimini? Geef je op voor de Rimini Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rimini vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Rimini kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Rimini in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rimini boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rimini in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Rimini als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Rimini

Hoe lang is het vliegen naar Rimini? De vluchtduur is 10 uur en 15 minuten met een tussenstop van 7 uur en 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Rimini

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Rimini o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rimini met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Rimini. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rimini zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017