Vliegen naar Forli

In het oosten van Italie, iets ten zuiden van Bologna, ligt het plaatsje Forli, ongeveer 10 kilometer verwijderd van de Adriatische zee. Forli is een middelgrote stad met...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Forli voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Forli

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Forli

Kaart Forli

Lees meer over Forli

...e. Forli is een middelgrote stad met ongeveer 125.000 inwoners en is de hoofdstad van de provincie Forli/Cesena.

Van mei t/m september zijn de temperaturen aangenaam in Forli, tussen de 24 en 30 graden celsius. De wintermaanden zijn kouder, overdag is het zo'n 6 - 9 graden, 's nachts kan het licht vriezen.

Forli is een typisch Italiaanse stad met de prachtige pleinen, kathedralen en bourgondisch hoogstaande restaurantjes. Het mooiste en grootste plein van Forli is Piazza Saffi en ligt centraal gelegen in Forli. De Abdij van San Mercuriale is ook een bezienswaardigheid op zich en is een must see bij uw bezoekje aan Forli.

Forli kent een kleine luchthaven genaamd Forli airport. Het vliegveld ligt net ten noord westen van Forli op ongeveer een kwartiertje rijden van de binnenstad van Forli vandaan. Op deze luchthaven vliegen vooral de goedkopere luchtvaartmaatschappijen.

In de nabije omgeving van Forli vind je 4 bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Een bezoekje waard dus! Tevens ligt dit pittoreske plaatje op nog geen twee uurtjes van Florence vandaan!

Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets Forli!

Goedkoop naar Forli vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Forli? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Forli te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Forli? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Forli vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Forli kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Forli vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Forli boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Forli in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Forli Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Forli

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Forli aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Forli met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Forli zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024