Vliegen naar Genua

Rechtstreekse vlucht Amsterdam Genua boeken? Vanaf april 2016 kan je dagelijkse naar Genua vliegen vanaf Amsterdam Schiphol Airport met KLM Cityhopper. Deze vluchten naar Genua...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 162,-

KLM

aanbevolen v.a. € 163,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Genua voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Genua

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Genua

Kaart Genua

Lees meer over Genua

... zijn een samenwerking van KLM en Alitalia. Maar ... als je voordelige tickets Genua wilt boeken zoek dan naar vluchten met vertrek vanuit Eindhoven of Brussel.

Vakantie in Genua
Genua is een Italiaanse stad in het noordwesten gelegen aan de Ligurische Zee met een inwonertal van 750.000. Genua is de grootste  en belangrijkste  havenstad van Italië, en na Marseille is Genua de 2e havenstad van het Middellandse Zeegebied. Genua heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden waarvan ik er een enkel belicht.

Via Garibaldi is de hoofdstraat van Genua en bevindt zich in het centrum van de stad. De straat staat vooral bekend om de indrukwekkende paleizen die de rijkste burgers van Genua hier hebben gebouwd in de 16e eeuw. In Genua staat ook een indrukwekkende en befaamde vuurtoren genaamd La Lanterna. Voor elke bezoeker aan Genua zijn dit beide zekere must-sees!

Goedkoop vliegen naar Genua, Luchthaven Genua
Het vliegveld van Genua genaamd airport Genova ligt op de rand van de stad, op ongeveer 11 kilometer van het absolute stadscentrum van Genua vandaan. De luchthaven van Genua biedt diverse transport mogelijkheden aan, waaronder taxi's, autoverhuurbedrijven, bus en trein lijnen! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Genua Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkope vliegtickets Genua, Amsterdam Genua
Op onze site is het heel gemakkelijk de vliegtickets te vergelijken, zodat u de goedkoopste vliegtickets Genua kan krijgen. Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets Genua! Milaan is over het algemeen veel goedkoper om op te vliegen, en het ligt maar anderhalf uur van Genova vandaan!

Goedkoop naar Genua vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Genua? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Genua te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Genua? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Genua vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Genua deals. Tip: voor een last minute Genua vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Genua Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Genua  

Hoe lang is het vliegen naar Genua? De vluchtduur Amsterdam Genua is 1 uur 45 minuten als je een rechtstreekse vlucht hebt geboekt.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Genua

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Genua aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Genua zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024