Goedkoop vliegen naar Turijn

Turijn is een eeuwenoude stad in het noorden van Italië. Je vindt er vele bezienswaardigheden en de stad is dan ook een geliefde plek onder toeristen. De stad heeft meer dan...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 188,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 183,-

NS International

aanbevolen v.a. € 210,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Turijn voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Turijn

Kaart Turijn

Lees meer over Turijn

... 900,000 inwoners en ligt in de Piëmont regio.  Als je in Turijn bent, breng dan vooral een bezoek aan het Palazzo Carignano, dat bekend staat als het mooiste gebouw van Turijn.

Goedkoop vliegen naar Turijn Italië
Schrijf je in voor de gratis Flight-Alert service. Hiermee ben je altijd verzekerd van de goedkoopste vliegtickets. Laat ons de prijs die je wil betalen voor een ticket Turijn en de datum van je reis weten. Wij houden je dan dagelijks of wekelijks op de hoogte van de beste Turijn tarieven. Dit scheelt je weer een hoop tijd en onnodig zoek werk. 

Beste reistijd vakantie Turijn
Turijn kent een ander klimaat dan de mediterrane kust van Italië. De winters zijn vaak droog en koud en in de zomer kan het in de heuvels nog best fris zijn. Op de vlaktes en in de lagere gebieden is de temperatuur echter aangenaam zomers in juli en augustus. Ga je in de herfst richting Turijn? Er is dan een kans dat er  dan flinke mistbanken zijn. In de winter is het mogelijk door de ligging vlakbij de Alpen mogelijk ook om Turijn met een skivakantie te combineren.

Vliegveld Turijn
De luchthaven van Turijn is een middelgroot vliegveld waarvandaan je naar bijna alle Europese landen kunt vliegen. de officiële benaming is Aeroporto di Torino (TRN) De luchthaven is op 17 km ten noorden van de stag gelegen. Met de trein ben je in ongeveer 20 minuten in het centrum van de stad. In Turijn kun je je prima met het openbaar vervoer reizen. Turijn heeft een metrolijn. Voor de iets verdere reizen kun je het beste met de trein gaan. Het belangrijkste station van Turijn is Porto Nuova. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Turijn Airport op Vliegveldinfo.nl.

Bezienswaardigheden Turijn en omstreken
Het meest bekende gebouw van Turijn is misschien wel de Mole Antonelliana. De bouw van dit gebouw duurde van 1863 tot 1889 en is ontworpen door Alessandro Antonelli. Het gebouw was oorspronkelijk een synagoge maar tegenwoordig zit het nationaal filmmuseum in het gebouw. Sinds 1997 is het Palazzo Raele toegevoegd aan de Unesco lijst van Werelderfgoederen. Het paleis stampt uit omstreeks de zestiende eeuw en was een residentie van de koninklijke familie. Het museum Egizio is de plek voor Egyptische antropologie en archeologie. Het museum heeft een zeer grote boeiende collectie. De Dom van Turijn is zeker een bezoek waard. Gebouw in de vijftiende eeuw is de dom gewijd aan Sint Johannes de Doper.

Goedkoop naar Turijn vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Turijn? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Turijn te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Turijn? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Turijn vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Turijn kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Turijn vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Turijn boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Turijn in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Turijn Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Turijn  

Hoe lang is het vliegen naar Turijn? De vliegtijd naar Turijn vanaf Amsterdam bij een rechtstreekse vlucht bedraagt circa 2 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Turijn

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
NS International
- *
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Turijn aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Turijn zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024