Vliegen naar Aleppo

Aleppo is de belangrijkste (en grootste) stad van Noord-Syrië en de tweede stad van het land. De afstand Aleppo - Damascus, hoofdstad van Syrië, is ongeveer 350 km....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aleppo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Aleppo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Aleppo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Aleppo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Aleppo? Geef je op voor de Aleppo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aleppo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Aleppo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Aleppo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Aleppo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Aleppo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Aleppo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Aleppo

Hoe lang is het vliegen naar Aleppo? Zonder overstaptijd ben je op vluchten naar Aleppo gemiddeld 6,5 uur onderweg.

Bijkomende kosten bij vluchten Aleppo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Aleppo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Aleppo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Aleppo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aleppo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017