Vliegen naar Filipijnen

De Filipijnen is een grote eilandengroep in Zuidoost-Azië. De hoofdstad is Manila waar je rechtstreeks naartoe kunt vliegen vanaf Amsterdam. Wil je naar een andere bestemming op de Filipijnen vliegen? Ook dan zul je veelal via de hoofdstad reizen, omdat veel andere vliegvelden op één van de vele eilanden alleen binnenlandse verbindingen hebben. De totale vluchtduur bedraagt bij een dergelijke vlucht al snel meer dan 20 uur, terwijl Manila in ruim 15 uur te bereiken is. 

Goedkope vliegtickets Filipijnen: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Manila
Vliegtickets Filipijnen: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Palawan Filipijnen

Goedkoop naar Filipijnen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Filipijnen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Filipijnen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Filipijnen? Geef je op voor de Filipijnen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Filipijnen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Filipijnen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Filipijnen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Filipijnen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Filipijnen in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Filipijnen als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Filipijnen

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Filipijnen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Filipijnen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Filipijnen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Filipijnen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017