Vliegen naar Sint Maarten

Direct vliegen naar St. Maarten?  De KLM St. Maarten vlucht is gelukkig weer rechtstreeks op de heenvluht vanaf Schiphol. Daarnaast kan je ook nog een groot aantal St. Maarten vluchten vinden met andere airlines o.a. Delta, United en AirFrance. 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 646,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 879,-

KLM

aanbevolen v.a. € 880,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sint Maarten voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Sint Maarten

Kaart Sint Maarten

Lees meer over Sint Maarten

...

Helaas zijn de Tui Sint Maarten vluchten vanaf Amsterdam vorig jaar gestaakt. Hierdoor is het nu in sommige gevallen ook weer het goedkoopste om tickets Curacao te boeken en vanaf dat populaire eiland door te vliegen naar St. Maarten. Tot slot heeft Delta nog wel een hele goedkope vliegtickets St. Maarten acties bij Tix of Vliegwinkel. De vluchtduur is in dat geval soms wel 2 x zo lang of nog langer als de directe KLM vlucht naar St. Maarten. De laatste doet slechts 9 uur over de route Amsterdam St. Maarten.

Goedkoop vliegen naar Sint Maarten? 
Je kunt dagelijks vanuit Nederland naar Sint Maarten vliegen. Rechtstreekse vluchten naar Sint Maarten vertrekken 3x per week vanaf Amsterdam per KLM. Op andere dagen vlieg je met een tussenstop op Parijs. Echt goedkoop naar St. Maarten vliegen? De afgelopen jaren 5 vloog ook TUI met de Boeing Dreamliner van Amsterdam naar St. Maarten. Maar deze vluchten nu helaas gestopt. We hoorden wel geruchten dat Tui fly mogelijk vanuit Brussel naar St. Maarten gaat vliegen, vanaf daar is namelijk weer meer vraag naar vakantie op St. Martin het Franstalige deel van het eiland. Dat zou voor veel mensen prettig zijn want vaak zijn de vliegtickets naar St. Maarten voordeliger met TUI dan per KLM, terwijl het wel een directe vlucht betrof. Voor het vinden van de goedkoopste vlucht naar St Maarten is het aan te raden te spelen met je vluchtdagen. Probeer zeker eens te vliegen op woensdag en / of zondag voor de goedkoopste vliegtickets Amsterdam - St Maarten. Ook geldt hierbij: hoe meer lege stoelen, des te goedkoper je vliegt. Doorgaans maak je ruim voor vertrek de meeste kans op de goedkoopste tarieven, al kun je altijd mazzel hebben met een lastminute ticket St. Maarten. Vluchten met TUI hebben op de terugweg naar Amsterdam doorgaans een tussenstop op één van de benedenwindse eilanden (Aruba, Bonaire of Curaçao). Hoe lang is het vliegen naar St. Maarten? Reken afhankelijk van of je een directe vlucht hebt of moet overstappen, op 8 - 12 uur. 

Vakantie op een Caribisch stukje Nederland
St. Maarten onderscheidt zich van o.a. Aruba door haar exclusieve karakter en de veel groenere natuur. Het eiland dat slechts 87 km groot is telt maar liefst 37 bounty stranden en de groene heuvels van het binnenland tekenen exotisch af tegen de parelwitte stranden en azuurblauwe zee. Ook bijzonder: St. Maarten is als eerste eiland in het Caribisch gebied onderscheiden met twee Blauwe vlaggen: Divi Little Bay Resort en de mooie jachthaven Isle de Sol hebben het internationale eco-label ontvangen dat symbool staat voor o.a. waterkwaliteit en veiligheid.

Luchthaven Sint Maarten
Je vliegt naar een van de grootste vliegvelden van het Caribisch gebied, het vliegveld van Sint Maarten heet Juliana Airport. De luchthaven ligt op 15 km van de hoofdstad van St. Maarten: Philipsburg. Je kunt vanaf Sint Maarten geweldig eiland hoppen: per boot, maar ook vanaf Juliana Airport vertrekken regelmatig vluchten voor dagtrips naar omliggende eilanden als Antigua, Saba, St. Eustatius, St. Barths en St. Kitts. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Sint Maarten Princess Juliana Airport op Vliegveldinfo.nl.

Over
Aangenaam divers, zo kan je St. Maarten snel schetsen. Het Nederlandse deel van St. Maarten of Sint Maarten, voorheen onderdeel van Nederlandse Antillen, is sinds 10-10-10 een eigen land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het eiland behoort samen met o.a. Saba en Sint-Eustatius tot de bovenwindse eilanden in de Caribische Zee. Het eiland bestaat uit twee delen, het Franse deel, St. Martin en het Nederlandse deel, Sint Maarten. Grappig: St. Maarten is de enige plek ter wereld waar Nederland en Frankrijk aan elkaar grenzen.

Goedkoop naar Sint Maarten vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Sint Maarten? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sint Maarten vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Sint Maarten kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Sint Maarten vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Sint Maarten in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Sint Maarten Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sint Maarten  

Hoe lang is het vliegen naar Sint Maarten? De vluchtduur is 8,5 a 9 uur bij een rechtstreekse vlucht naar het eiland.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Sint Maarten

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
KLM
 € 10,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
D-reizen
- *
TUI.nl
- *
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sint Maarten aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sint Maarten zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024