Vliegen naar de Antillen

Vakantie op de Nederlandse Antillen? Dat is ver van huis maar toch vertrouwd. Zo kan je gewoon Nederlands praten met de bevolking. Op rondreis door de Nederlandse Antillen ontdek je Curaçao, Bonaire, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten. Dankzij de heerlijke tropische klimaat en warme temperaturen die schommelen rond de 30 graden zijn de eilanden zeer in trek onder de vakantiegangers en je kunt prima eilandhoppen! Bonaire en Curaçao liggen voor de kust van Venezuela terwijl de andere drie eilanden ten oosten van Puerto Rico liggen. 

Goedkope vliegtickets de Antillen: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Curacao
Vliegtickets de Antillen: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bonaire
Vliegtickets de Antillen: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Sint Maarten

Goedkoop naar de Antillen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets de Antillen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets de Antillen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar de Antillen? Geef je op voor de de Antillen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe de Antillen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar de Antillen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights de Antillen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje de Antillen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht de Antillen in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
de Antillen als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd de Antillen

De Nederlandse Antillen bestaan uit een aantal bijzonder eilanden gelegen in de Caraïbische Zee. Vanaf Schiphol gaan er rechtstreekse vluchten naar Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint-Maarten. De vluchtduur naar de Antillen verschilt dan ook per eiland. Hoe lang is het vliegen naar de Antillen? Bij een rechtstreekse vlucht kun je ervan uitgaan dat je 9 a 10 uur onderweg bent.

Bijkomende kosten bij vluchten de Antillen

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
TUIfly
 € 15,-
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket de Antillen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis de Antillen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar de Antillen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets de Antillen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017