Vliegen naar Jakarta

Op zoek naar goedkope vliegtickets Jakarta aanbiedingen? Er zijn in de regel altijd veel speciale acties voor vliegen naar Jakarta te vinden, maar meestal zijn de goedkoopste...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Jakarta voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Jakarta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Jakarta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Jakarta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jakarta? Geef je op voor de Jakarta Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jakarta vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Jakarta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Jakarta in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Jakarta boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Jakarta in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Jakarta als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Jakarta

Hoe lang is het vliegen naar Jakarta? Bij rechtstreekse vluchten Amsterdam Jakarta is de vluchtduur Jakarta gemiddeld 15,5 uur. Ticket Tip: de voordeligste vluchten naar Jakarta zijn eigenlijk altijd met overstap, hiervoor moet je dus wel een aantal extra uur in overstaptijd rekenen.

Bijkomende kosten bij vluchten Jakarta

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Jakarta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Jakarta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Jakarta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jakarta zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017