Vliegen naar Thailand

De beste deals voor tickets Thailand? Check de Thailand aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Thailand : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bangkok
bestemming Bangkok

Vliegtickets naar Bangkok zijn doorgaans het goedkoopst als je wilt vliegen naar Thailand. Het is de enige bestemming in Thailand die vanuit Nederland rechtstreeks is te bereiken. De stad heeft twee internationale luchthavens, vanuit Nederland vlieg je doorgaans op Suvernabhumi International (BKK).

Vliegtickets Thailand : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Phuket
bestemming Phuket

Een van de bekendste vakantieoorden van heel Thailand met een grote internationale luchthaven. Vanuit Nederland kun je dagelijks met één overstap naar Phuket vliegen. Kijk ook eens naar de pakketreizen die naar Phuket en Patong Beach worden aangeboden. De totale reisduur bedraagt gemiddeld zo'n 14 uur.

Luchthavens in Thailand

Kaart Thailand

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Thailand

Goedkoop ticket Thailand? Meerdere maatschappijen vliegen direct dagelijks op de route Amsterdam Bangkok, maar ook het vergelijken van tickets Thailand vanuit Brussel of Düsseldorf kan zeker de moeite waard zijn. Een rechtstreekse vlucht is vaak duurder dan een vlucht met één overstap. Thailand heeft verschillende internationale vliegvelden en vliegen naar Thailand kan al in zo'n 11 uur per directe vlucht vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegen naar Thailand
Door de vele mogelijkheden voor vliegtickets naar Bangkok kan het vergelijken soms wat verwarrend zijn. Let zeker op de verschillende overstap luchthavens (misschien kun je nog een leuke stop over boeken!) en de verschillende overstaptijden kunnen je totale reisduur aanzienlijk vergroten.

Vliegvelden Thailand
Er is een groot aantal regionale en daarnaast ook meerdere internationale luchthavens in Thailand om uit te kiezen. Er gaan ook vluchten naar populaire, toeristische oorden zoals Phuket, Koh Samui, Chiang Mai en Krabi. Naar sommige bestemmingen is het soms goedkoper om te vliegen vanaf Brussel, dus neem dat zeker mee in je vergelijking! Voor het vliegen naar kleinere regionale luchthavens moet je rekening houden met extra reistijd. Omdat je doorgaans een extra overstap hebt in Bangkok of de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. 

Naar de hoofdstad van Thailand gaan rechtstreeks meerdere luchtvaartmaatschappijen, waaronder KLM, Eva Airways en China Airlines. De vluchten naar Thailand met een overstap zijn echter meestal goedkoper en bieden een stop in het Midden-Oosten, Europa of elders in Azië. Zeker de Golfcarriers (Emirates, Qatar en Etihad) en het Russische Aeroflot biedt regelmatig erg scherpe aanbiedingen naar meerdere bestemmingen in Thailand.

Thailand reizen
Vliegen is zeer gebruikelijk in Thailand omdat je bij maatschappijen als AirAsia, Bangkok Airways en Thai Airways zeer voordelige tickets kunt aanschaffen en je binnen 2 uur van de ene kant van het land naar de andere kant kunt reizen. Deze maatschappijen hebben zeer concurrerende tarieven en een prima reputatie. Ook als je vanuit Thailand door wilt vliegen naar bijvoorbeeld Cambodja, Laos, Singapore, Maleisië of Vietnam zijn deze maatschappijen een aanrader om bij te kijken. Per vliegtuig is overigens zeker niet het enige aan te raden vervoersmiddel. Want er gaan verschillende (nacht)treinen, comfortabele bussen en minivans die je overal naartoe brengen. Zeker de routes van Bangkok naar Chiang Mai in het noorden of van Bangkok naar het zuidelijke station van Surat Thani zijn prima routes. Vanuit Surat Thani reis je gemakkelijk door naar onder andere Phuket, Krabi, Koh Samui en Koh Tao.

Populairste vliegtickets Thailand
De route naar de Thaise hoofdstad Bangkok is vanaf Schiphol de drukste rechtstreekse verbinding met Azië. Omdat je naast de rechtstreekse vluchten ook nog zeer gunstige vluchten naar Bangkok hebt waarbij je een keer overstapt of met een vertrek vanaf andere luchthavens net over de grens, zoals Düsseldorf of Brussel, is het vinden van een goedkoop ticket naar de hoofdstad vaak al een hele uitdaging. En wat is het handigste als je wilt rondreizen of alleen naar één van de tropische eilanden wilt en de (overigens fantastische) hoofdstad helemaal niet hoeft te zien? Welke route kies je dan? De vliegexperts geven alvast enkele tips:

  • Doorgaans zijn vluchten naar Bangkok, door de enorme concurrentie op de route, het goedkoopste. Als je per se rechtstreeks wilt vliegen vanaf Amsterdam is het bovendien de enige optie (naar alle andereluchthavens in Thailandmoet je minimaal 1x overstappen). Indien je een beetje flexibel bent in je vertrekdata vind je met enige regelmaat al vluchten tussen de 400,- en 450,- retour, bekijk alle actuele ticket aanbiedingen  Bangkok.
  • Wil je alleen naar de tropische eilanden in het zuiden?  Dan kan een vlucht Phuket ook erg voordelig zijn. Vanuit Amsterdam kun je o.a. via het Midden-Oosten voordelig naar Phuket. Je hoeft dus niet per se eerst naar Bangkok. Woon je in het oosten van Nederland? Overweeg dan ook om te vliegen vanaf Keulen naar Phuket, want dan heb je wel een rechtstreekse optie.

Goedkoop naar Thailand vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Thailand? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Thailand te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Thailand? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Thailand vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Thailand deals. Tip: voor een last minute Thailand vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Thailand Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Thailand 

Hoe lang is het vliegen naar Thailand? De vluchtduur voor een directe vlucht Nederland Thailand is minimaal 10 uur - 14 uur afhankelijk van je uiteindelijke bestemming.

Bijkomende kosten bij vluchten Thailand

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
TUI.nl
- *
Qatar Airways
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Thailand aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Thailand zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024