Vliegen naar Vancouver

Vancouver is een prachtige en levendige stad aan de westkust van Canada en keer op keer verkozen tot de beste stad ter wereld om te leven. Het is een geweldige stad voor een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Vancouver voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Vancouver vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Vancouver? Geef je op voor de Vancouver Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Vancouver vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Vancouver vanaf Amsterdam kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Vancouver in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Vancouver in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Vancouver als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Vancouver

Hoe lang is het vliegen naar Vancouver? De vluchtduur Vancouver is 9 uur en 30 minuten met een directe vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Vancouver

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
WTC Fly + Drive
- *
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Vancouver o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Vancouver met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Vancouver. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Vancouver zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017