Vliegen naar de Canarische Eilanden

Welke Canarische Eilanden hebben een vliegveld? Wat kosten vliegtickets Canarische Eilanden? Tips!

Goedkope vliegtickets de Canarische Eilanden : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Gran Canaria
bestemming Gran Canaria

Las Palmas is de hoofdstad en grootste luchthaven van Gran Canaria, het is zo'n 4,5 uur vliegen vanaf Amsterdam. Er gaan het hele jaar rond directe vluchten vanaf verschillende luchthavens in Nederland en omstreken. Vergelijk voor de goedkoopste tarieven zeker eens Eindhoven, Weeze of Brussel.

Vliegtickets de Canarische Eilanden : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tenerife
bestemming Tenerife

Het grootste eiland van de Canarische archipel is Tenerife. Het heeft prachtige stranden en een bijzonder nationaal park, genaamd El Teide. Het subtropische klimaat zorgt ervoor dat het nooit echt heel koud wordt op het eiland en vrijwel elke maand een prettige reistijd is. De vluchtduur naar Tenerife bedraagt zo'n 4 uur.

Vliegtickets de Canarische Eilanden : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Fuerteventura
bestemming Fuerteventura

Fuerteventura heeft een subtropisch klimaat en is een favoriete spot voor windsurfers. Je vindt er fijne zandstranden, gezellige badplaatsen en veel surfscholen! Vluchten naar Fuerteventura gaan vanaf diverse luchthavens in Nederland, Duitsland en Belgie. De vluchtduur bedraagt ongeveer 4 uur.

Luchthavens in de Canarische Eilanden

Kaart de Canarische Eilanden

Lees meer over reizen en vliegtickets naar de Canarische Eilanden

Welke vliegvelden zijn er op de Canarische Eilanden?De 5 grootste eilanden Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, La Palma en Fuerteventura hebben allemaal hun eigen vliegveld (Tenerife zelfs 2). 

Er gaan het hele jaar verschillende lijnvluchten en chartervluchten naar de grootste Canarische Eilanden. Ook voor het winterseizoen gaan weer meerdere charters naar Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura en La Palma.

De goedkoopste vluchten naar de Canarische Eilanden zijn meestal te vinden met een vertrek vanaf Eindhoven, Dusseldorf (Weeze) of Brussel (Charleroi). Verschillende lage kosten maatschappijen, zoals Ryanair of Transavia, hebben een basis op deze regionale luchthavens en bieden de goedkoopste tickets.

Wil je last minute vliegen naar de Canarische Eilanden? Zeker in het hoogseizoen gaan de prijzen voor last minutes soms erg hard omhoog. Waar lowcost maatschappijen ruim van tevoren verreweg het goedkoopste zijn, kan het lastminute (gek genoeg) juist voordeliger zijn om een chartervlucht te boeken of zelfs een pakketreis. Soms zitten de touroperators met enkele reststoelen en kun je nog weleens een voordelige last minute scoren! Voor de schoolvakanties is het doorgaans juist erg handig om ruim van tevoren te boeken en niet te wachten op een last minute.

De ligging op deze breedtegraad zorgt ervoor dat de Canarische Eilanden een subtropisch klimaat hebben en vrijwel nooit extreme temperaturen. Het hele jaar schommelen de temperaturen rond de 18 - 28 graden. Het is zowel voor de zomer, voor- en naseizoen een heerlijke bestemming voor een strandvakantie. In de winter zijn de temperaturen ook nog erg mild en aangenaam. De Canarische Eilanden bestaan uit 7 grotere eilanden, waar de toeristische industrie één van de belangrijkste inkomensbronnen is. Het grootste eiland is het bekende Tenerife, terwijl het drukste eiland Gran Canaria is.

Ook de eilanden Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, La Gomera en El Hierro zijn bewoond en populaire vakantie eilanden. Het kleine en veel minder bekende La Graciosa is ook bewoond en is te bezoeken per ferry vanaf Lanzarote. Alle andere kleine eilandjes van de Canarische Archipel zijn onbewoond. Dit zijn Alegranza, Isla de Lobos, Montana Clara, Roque del Este en Roque del Oeste. Alle Canarische eilanden zijn van oorsprong vulkanisch gevormd.

Goedkoop naar de Canarische Eilanden vliegen? 4 Tips:

  • Cheap tickets de Canarische Eilanden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets de Canarische Eilanden te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar de Canarische Eilanden? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe de Canarische Eilanden vliegticket aanbiedingen!
  • Goedkoop retourtje de Canarische Eilanden boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht de Canarische Eilanden in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste de Canarische Eilanden Deals als 1e ontvangen?


Bijkomende kosten bij vluchten de Canarische Eilanden

Aanbieder
Reserveringskosten
Top Transavia
- *
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Tix
 € 30,-
TUIFly.be
- *
TUIfly
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Sunweb
 € 40,-
Transavia
- *
TUI.nl
- *
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket de Canarische Eilanden aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets de Canarische Eilanden zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024