Vliegen naar de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden is een Spaanse archipel voor de kust van Marokko. Naar de 5 grootste eilanden, Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote en La Palma, gaan vanuit Nederland directe vluchten. Het hele jaar is het prima vertoeven op de Canarische Eilanden, vanwege het subtropische klimaat dat er heerst. Naast zogenaamde chartervluchten gaan er ook enkele prijsvechters naar het eiland. Veelal vanaf Eindhoven, Düsseldorf of Brussel.

Goedkope vliegtickets de Canarische Eilanden: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Las Palmas, Gran Canaria
Vliegtickets de Canarische Eilanden: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tenerife
Vliegtickets de Canarische Eilanden: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Fuerteventura

Goedkoop naar de Canarische Eilanden vliegen? 4 Tips:

  • Cheap tickets de Canarische Eilanden vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets de Canarische Eilanden te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar de Canarische Eilanden? Geef je op voor de de Canarische Eilanden Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe de Canarische Eilanden vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Goedkoop retourtje de Canarische Eilanden boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht de Canarische Eilanden in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
de Canarische Eilanden als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten de Canarische Eilanden

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Ryanair
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Transavia
- *
Sunweb
 € 25,-
Corendon.com
 € 28,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket de Canarische Eilanden o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis de Canarische Eilanden met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar de Canarische Eilanden. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets de Canarische Eilanden zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017