Goedkoop vliegen naar Kuala Lumpur

Steeds populairder is Kuala Lumpur. de hoofdstad van Maleisië. Door de toegenomen vraag heeft ook KLM ondanks besloten het aantal vluchten Amsterdam - Kuala Lumpur op te...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 498,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 527,-

KLM

aanbevolen v.a. € 813,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kuala Lumpur voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Kuala Lumpur

Kaart Kuala Lumpur

Lees meer over Kuala Lumpur

... voeren van 7 naar 10 per week. Op deze route werken KLM en Malaysia Airlines overigens samen dus je weet nooit bij welke van de twee luchtvaartmaatschappijen je in de praktijk aan boord zit. Persoonlijk prefereren wij overigens Qatar Airways op deze route. Niet alleen zijn vliegtickets naar Kuala Lumpur voordeliger, de service aan boord van deze maatschappij is echt geweldig. Niet voor niets zijn ze in 2015 wederom tot beste airline benoemd!

Vakantie Kuala Lumpur
Kuala Lumpur is gelegen aan de westkust van het schiereiland Maleisie. De stad heeft verschillende bezienswaardigheden. De bekendste zijn de Petronas twin-towers, het Sultan Abdul Samad en de centrale markt. Ook kun je in Kuala Lumpur prima uitgaan, de Jalan P Ramlee is het bekendste gebied onder toeristen. Hotels vind je in Kuala Lumpur in zeer verschillende prijsklassen, van goedkope backpacker hostels tot zeer luxe 5-sterren hotels.

Bezienswaardigheden Kuala Lumpur
Een populair gebied om te winkelen in Kuala Lumpur is de Bukit Bintang. Hier vind je de meest exclusieve mode merken en gigantische shopping malls. In de shopping malls vind je verder een ruime selectie aan restaurants van verschillende internationale keukens. Eet je liever tussen de locals bij een eetstalletje voor een mini budget? Dan moet je bij de Jalan Alor zijn.

Goedkoop vliegen naar Kuala Lumpur, Amsterdam Kuala Lumpur? Vliegen naar Kuala Lumpur? De luchthaven van Kuala Lumpur ligt op circa 12 uur vliegen, voor een directe vlucht Amsterdam Kuala Lumpur, vanaf Amsterdam Schiphol. Er gaan dagelijks rechtstreekse vluchten naar de hoofdstad van Maleisië, waarvandaan je ook weer door kunt vliegen naar een groot deel van Azië of door kunt vliegen naar Australië en Nieuw-Zeeland.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Kuala Lumpur Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Kuala Lumpur vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kuala Lumpur? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kuala Lumpur te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kuala Lumpur? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kuala Lumpur vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kuala Lumpur kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kuala Lumpur vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kuala Lumpur boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kuala Lumpur in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kuala Lumpur Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kuala Lumpur  

Hoe lang is het vliegen naar Kuala Lumpur? De vluchtduur is 12 a 13 uur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam. De vlucht heen is vaak korter dan de vlucht terug vanwege de gunstige staartwind.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Kuala Lumpur

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
 € 40,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Etihad Airways
- *
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kuala Lumpur aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kuala Lumpur met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kuala Lumpur zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023