Vergelijk vliegtickets Kuala Lumpur

Hoe vind je makkelijk goedkope vliegtickets Kuala Lumpur Maleisie? Er zijn flink wat aanbieders die een vlucht naar Kuala Lumpur aanbieden, zeker als je naast Amsterdam Schiphol...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 704,-

Tix

aanbevolen v.a. € 634,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 847,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kuala Lumpur voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Kuala Lumpur

Kaart Kuala Lumpur

Lees meer over Kuala Lumpur

... ook een vertrek vanaf Dusseldorf of Brussel overweegt als de prijs maar goed genoeg is. 

Op deze vliegticket Kuala Lumpur pagina tref je de voordeligste ticket deals aan van een grote hoeveelheid betrouwbare aanbieders vanaf verschillende luchthavens, opties voor last minute Kuala Lumpur vluchten en de beste tips voor het vinden van die ene reis die past bij jouw persoonlijke wens én natuurlijk zo scherp mogelijk geprijsd is.

Hoe boek je goedkope vliegtickets Kuala Lumpur?

Wij ontvangen vaak varianten op de vraag: hoe boek ik goedkope vliegtickets Kuala Lumpur? Het antwoord verschilt een beetje van de specifieke vraag tot vraag. Het antwoord op de vraag wat is de goedkoopste aanbieder van een directe vlucht Kuala Lumpur vanaf Amsterdam of een vraag over tickets in een schoolvakantie zal een net ander antwoord krijgen, toch blijft de kern van het antwoord hetzelfde.

Een goedkope vlucht naar Kualu Lumpur vinden gaat voornamelijk over twee elementen: begin vroeg met zoeken, vergelijken en het volgen van de prijzen met daarnaast flexibiliteit.

1. Hoe flexibeler je bent met de keuze voor de vertrekluchthaven, met welke luchtvaartmaatschappij je vliegt, op welke dagen je potentieel wilt reizen, hoe groter de kans dat je een goedkoper ticket weet te vinden. Je kan misschien denken: "ik ga toch niet vanaf Dusseldorf vliegen". Maar houdt er rekening mee dat het je misschien wel een paar honderd euro per vliegticket Kuala Lumpur kan besparen en je daarnaast bijvoorbeeld een directe vlucht hebt vanaf Brussel of Dusseldorf in plaats van een vliegreis vanaf Amsterdam met een grote overstap bespaar je misschien zelfs ook nog eens op je reisduur.


2. Overweeg een paar dagen vroeger of later te vertrekken. De prijzen voor vluchten zijn dynamisch, dat maakt dat tickets Kuala Lumpur van dag tot dag enorm in prijs kunnen verschillen. Als je een dag eerder vliegt en een dag eerder terugkomt kan je zomaar flink besparen op de reis! Er zijn nog een paar simpele doch uiterst belangrijke tips: begin ver voor je op reis wil en neem de tijd voor het boeken van de Kuala Lumpur tickets en bekijk vluchten altijd bij meerdere aanbieders. Dezelfde vlucht kan namelijk behoorlijk in prijs verschillen per aanbieder. 

Kortom, vergelijk en wees flexibel.

Tickets KLM Kuala Lumpur of toch een andere airline?

KLM biedt een flink aantal vluchten Amsterdam Kuala Lumpur aan, namelijk 10 per week. Op deze route werken KLM en Malaysia Airlines echter wel samen. In de praktijk weet je dus nooit bij welke van de twee luchtvaartmaatschappijen aan boord zit als je de vlucht boekt. Wij van Vliegennaar.nl vinden naast KLM een aantal andere luchtvaartmaatschappijen die op deze route vliegen op zijn minst net zo interessant.

Een groot voordeel van vliegen met KLM is dat zijn een directe vlucht naar Kuala Lumpur aanbieden, dat scheelt vergeleken met aantal andere airlines toch wel erg op de reisduur. KLM vliegtickets zijn doorgaans niet de voordeligste noch de meest luxe, maar biedt steevast wel de meeste directe vluchten aan.

Zo vliegt het zeer hoog gewaardeerde Qatar Airways op de route Amsterdam Kuala Lumpur. Niet alleen zijn vliegtickets naar Kuala Lumpur van Qatar Airways doorgaans voordeliger, de service aan boord van deze maatschappij is echt geweldig. Niet voor niets zijn ze in meervoudig tot beste airline van de wereld benoemd! Ook de gerenommeerde luchtvaartmaatschappij die bekend staat om uitstekende service en comfort is Singapore Airlines.  Andere echt voordelige luchtvaartmaatschappijen die op deze route vliegen zijn enkele Chinese zoals China Southern Airlines en China Eastern Airlines.

Amsterdam Schiphol Kuala Lumpur Intnerationale Luchthaven
Vliegen van Amsterdam Schiphol naar Kuala Lumpur international airport vanaf Amsterdam? De luchthaven van Kuala Lumpur ligt op circa 12 uur vliegen, voor een directe vlucht Amsterdam Kuala Lumpur, vanaf Amsterdam Schiphol. Er gaan dagelijks rechtstreekse vluchten naar de hoofdstad van Maleisië, waarvandaan je ook weer door kunt vliegen naar een groot deel van Azië of door kunt vliegen naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Op vakantie? Overweeg een rondreis pakket 
De hoofdstad is voor veel bezoekers de start voor een rondreis door het land heen, als jij tot deze categorie reiziger behoort zou je een rondreis pakket bij bijvoorbeeld TUI kunnen overwegen. Die lijken vaak op het eerste oog best een beetje kostbaar, maar met de vlucht, alle overnachtingen en vervoer inbegrepen tikt het toch al snel aan. Daarnaast heb je het voordeel dat een gerenommeerde partij de route goed onderzocht heeft en word je beschermt door de ANVR mocht er iets mis gaan.

Informatie over de stad
Kuala Lumpur is gelegen aan de westkust van het schiereiland Maleisie. De stad heeft verschillende bezienswaardigheden. De bekendste zijn de Petronas twin-towers, het Sultan Abdul Samad en de centrale markt. Ook kun je in Kuala Lumpur prima uitgaan, de Jalan P Ramlee is het bekendste gebied onder toeristen. Hotels vind je in Kuala Lumpur in zeer verschillende prijsklassen, van goedkope backpacker hostels tot zeer luxe 5-sterren hotels.

Een populair gebied om te winkelen is de Bukit Bintang. Hier vind je de meest exclusieve mode merken en gigantische shopping malls. In de shopping malls vind je verder een ruime selectie aan restaurants van verschillende internationale keukens. Eet je liever tussen de locals bij een eetstalletje voor een mini budget? Dan moet je bij de Jalan Alor zijn.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Kuala Lumpur Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Kuala Lumpur vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kuala Lumpur? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kuala Lumpur te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kuala Lumpur? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kuala Lumpur vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kuala Lumpur deals. Tip: voor een last minute Kuala Lumpur vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kuala Lumpur Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kuala Lumpur  

Hoe lang is het vliegen naar Kuala Lumpur? De vluchtduur is 12 a 13 uur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam. De vlucht heen is vaak korter dan de vlucht terug vanwege de gunstige staartwind.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Kuala Lumpur

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Qatar Airways
- *
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Etihad Airways
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kuala Lumpur aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kuala Lumpur zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024