Vliegen naar Kuala Lumpur

Steeds populairder is Kuala Lumpur. de hoofdstad van Maleisië. Door de toegenomen vraag heeft ook KLM ondanks besloten het aantal vluchten Amsterdam - Kuala Lumpur op te...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kuala Lumpur voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kuala Lumpur vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kuala Lumpur vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kuala Lumpur te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kuala Lumpur? Geef je op voor de Kuala Lumpur Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kuala Lumpur vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kuala Lumpur kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kuala Lumpur in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kuala Lumpur boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kuala Lumpur in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kuala Lumpur als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kuala Lumpur

Hoe lang is het vliegen naar Kuala Lumpur? De vluchtduur is 12 a 13 uur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam. De vlucht heen is vaak korter dan de vlucht terug vanwege de gunstige staartwind.

Bijkomende kosten bij vluchten Kuala Lumpur

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kuala Lumpur o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kuala Lumpur met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kuala Lumpur. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kuala Lumpur zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017