Vliegen naar Aruba

De goedkoopste tickets Aruba scoren? Er zijn meer vluchten naar Aruba vanaf Amsterdam & omstreken dan KLM & TUI. Via VliegenNaar vlieg je altijd goedkoop naar Aruba!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aruba voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Aruba

Kaart Aruba

Lees meer over Aruba

...

Op zoek naar goedkope vliegtickets Aruba? Vaak is een vliegreis van TUI net wat goedkoper dan vliegtickets naar Aruba van KLM, maar niet altijd dus opletten blijft nuttig. Want zeker als je een last minute vliegticket naar Aruba zoekt is bijvoorbeeld vliegen met KLM vanaf Düsseldorf soms verrassend voordelig. Zo wie zo is naar Aruba vliegen vanuit Duitsland regelmatig goedkoper dan vanuit Nederland! En vanaf juni 2018 komt er een extra optie bij, want dan start TUI fly met vluchten Brussel - Aruba op vrijdag tegen zeer aantrekkelijke prijzen!  

Vakantie Aruba, de historie
Aruba is een populair vakantie eiland in de Caribische Zee, dat tot 1986 was opgenomen tot de Nederlandse Antillen. Vanaf 1986 kreeg Aruba een aparte status binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het eiland is qua oppervlakte ongeveer even groot als Texel. De relaxte sfeer en het heerlijke klimaat maken Aruba echt tot One Happy Island.

Actieve vakantie of zon zee en strand?
Op Aruba zit je goed als je op zoek bent naar parelwitte zandstranden, een azuurblauwe zee en een fijne temperatuur. Je kunt op dit prachtige vakantie eiland zowel terecht voor een actieve vakantie, een relax vakantie, een romantische vakantie als een vakantie met kinderen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Arikok National Park en ontdek de unieke flora en fauna.

Oranjestad Aruba
De hoofdstad, Oranjestad, heeft ongeveer 35.000 inwoners en een enorme haven waar de grootste cruiseschepen vanuit de Caribbean aanmeren. Populaire stranden op Aruba zijn Palm Beach en Eagle Beach. Een van de bekendste bezienswaardigheden van het eiland, de Natural Bridge, is in 2005 ingestort. Deze natuurlijk ontstane brug, bestaande uit rotsen, is door geologische processen als erosie en verwering ten onder gegaan.

Luchthaven Aruba: Reina Beatrix Airport
Vanuit Nederland gaan meerdere directe vluchten naar de luchthaven van Aruba, Reina Beatrix Airport. Een klein maar modern vliegveld waar ze zelfs al gebruik maken van automatische paspoortherkenning.

Diverse vluchten van Amsterdam Aruba  
Wie op zoek is naar cheap tickets Aruba heeft de keuze uit verschillende vliegtuigmaatschappijen die rechtstreeks naar Aruba vliegen vanaf Amsterdam. De populairste vluchten naar Aruba zijn met TUIfly. Deze vluchten worden gevolgen worden met een Boeing 787 Dreamliner. Dit toestel is comfortabeler, stiller en een stuk zuiniger dan de generatie ervoor. Tip: vaak kan je maar voor enkele tientjes meer in de comfort class vliegen naar Aruba. Dat betekend in dit toestel o.a. 15 centimeter meer beenruimte!

Op de terugweg van je vlucht uit Aruba heb je vaak één Benedenwindse eilanden, Bonaire of Curaçao, echter er zijn ook directe vluchten beschikbaar.

Boek ik goedkope vliegtickets Aruba vanaf Düsseldorf of toch Schiphol?
Opzoek naar goedkope vliegtickets Aruba en met nog flink wat tijd te gaan? Schrijf je dan in voor de Flight-Alert Aruba, de makkelijkste manier om scherp geprijsde vliegtickets Aruba te bemachtigen. Geen zin om te wachten? Vergelijk altijd de diverse vertrekluchthavens om naar Aruba te vliegen, bijvoorbeeld vanaf Brussel en Düsseldorf. Luchtvaartmaatschappijen gebruiken verschillende tarieven voor verschillende landen, en tevens is het totale aanbod om uit te kiezen groter. Het kan al snel tientallen euro's schelen om een andere vluchtroute te kiezen voor jouw reis naar Aruba!

Goedkoop naar Aruba vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Aruba vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Aruba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Aruba? Geef je op voor de Aruba Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aruba vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Aruba kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Aruba in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Aruba boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Aruba in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Aruba Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Aruba  

Hoe lang is het vliegen naar Aruba? De vluchtduur Aruba is gemiddeld 10 uur bij een rechtstreekse vlucht. Met een tussenstop in Amerika of elders in het Caribisch gebied is de tijd die je erover doet om naar Aruba te vliegen wel snel een uurtje of twee langer.

Nieuwste Error Fares

€ 271 ,-
New York
€ 192 ,-
Gambia
€ 93 ,-
Moskou

Bijkomende kosten bij vluchten Aruba

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
TUIfly
 € 15,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 25,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
United Airlines
- *
American Airlines
 € 25,- -  € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
TUIFly.be
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Aruba o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Aruba met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Aruba. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aruba zijn het laatste gecheckt op 22-10-2018

0
shares