Vliegen naar Aruba

Op zoek naar goedkope vliegtickets Aruba? Vaak is een vliegreis van TUI net wat goedkoper dan vliegtickets naar Aruba van KLM, maar niet altijd dus opletten blijft nuttig. Want...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aruba voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Aruba vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Aruba vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Aruba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Aruba? Geef je op voor de Aruba Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aruba vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Aruba kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Aruba in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Aruba boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Aruba in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Aruba als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Aruba

Hoe lang is het vliegen naar Aruba? De vluchtduur Aruba is gemiddeld 10 uur bij een rechtstreekse vlucht. Met een tussenstop in Amerika of elders in het Caribisch gebied is de tijd die je erover doet om naar Aruba te vliegen wel snel een uurtje of twee langer.

Bijkomende kosten bij vluchten Aruba

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
TUIfly
 € 15,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Aruba o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Aruba met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Aruba. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aruba zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017