Vliegen naar Johannesburg

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika gelegen in het noordoosten van het land met ongeveer 5,5 miljoen inwoners. Al wordt er veelal over Kaapstad gedacht dat het de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Johannesburg voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Johannesburg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Johannesburg vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Johannesburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Johannesburg? Geef je op voor de Johannesburg Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Johannesburg vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Johannesburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Johannesburg in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Johannesburg boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Johannesburg in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Johannesburg als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Johannesburg

Hoe lang is het vliegen naar Johannesburg? De vluchtduur Johannesburg is ongeveer 11 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Johannesburg

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Johannesburg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Johannesburg met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Johannesburg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Johannesburg zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017