Vliegen naar Johannesburg

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika gelegen in het noordoosten van het land met ongeveer 5,5 miljoen inwoners. Al wordt er veelal over Kaapstad gedacht dat het de grootste stad van Zuid-Afrika is, toch heeft Johannesburg bijna 2x zoveel inwoners.

> lees meer
Rondreistickets Zuid-Afrika v.a. €439
Tix

aanbevolen v.a. € 559,-

KLM

aanbevolen v.a. € 756,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 533,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Johannesburg voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Johannesburg

Kaart Johannesburg

Lees meer over Johannesburg

...

Welke maatschappijen vliegen naar Johannesburg? 
Geef je de voorkeur aan een directe vlucht Johannesburg? Dan is de KLM Johannesburg vlucht meestal de beste keuze.

Goedkoop vliegen naar Johannesburg in de volksmond in Zuid Afrika ook wel Joburg genoemd? Check dan behalve KLM vluchten Amsterdam Johannesburg zeker ook vliegtickets aanbiedingen van de andere bovengenoemde vliegmaatschappijen. Met name Egyptair en Lufthansa hebben nog wel eens leuke deals.

Ook aanbiedingen met vertrek vanaf de luchthaven van Brussel bekijken is nuttig. Vaak zijn er met vertrek vanuit deze stad de scherpste Johannesburg aanbiedingen te vinden. Tot slot kan af en toe ook een vliegreis Johannesburg vanaf Düsseldorf kan veel voordeliger zijn. 

De manier om een goedkoop ticket Johannesburg te krijgen is overigens door je in te schrijven voor de Flight-Alert op deze pagina. Goedkope vliegtickets Johannesburg zijn niet gemakkelijk bemachtigen, start daarom vroeg met zoeken voor jouw geweldige reis!

Reizen naar Johannesburg, Zuid Afrika 
Heel veel mensen vragen zich af of tijdens hun vakantie in Zuid Afrika wel naar deze stad zullen gaan. Johannesburg dat bekend staat als het moderne hart van Zuid Afrika heeft namelijk een wat dubieus imago op het gebied van veiligheid. Maar op dat gebied is de laatste 10 jaar wel heel veel vooruitgang geboekt. Kijk wel uit in de armere wijken, zeker in de avond, wandel daar bij voorkeur alleen met een lokale gids. Maar als je een beetje oplet is er in Johannesburg veel boeiends te zien en te beleven!

Goedkope vakantie Johannesburg
Een reden voor een bezoek aan Johannesburg is dat je er geweldig kunt shoppen in de gigantische winkelcentra. Eastgate Mall wordt gezien als de grootste en meest uitgebreide winkelcentrum van heel Afrika. Oriental Plaza en Sandton zijn ook zeker een bezoekje waard als u van shoppen houdt! Erg leuk is ook een bezoek aan de Neigbourhoods Market in Braamfontein. Hier zie, ruik en koop je de allerlekkerste dingen!

Naast winkelen is Johannesburg in cultureel opzicht een opmerkelijke stad. In de vele musea van Johannesburg krijg je een goed beeld van de diversiteit van de samenleving die tegenwoordig nog steeds erg beladen is in Zuid-Afrika.

Johannesburg OR TAMBO Airport 
Het vliegveld van Johannesburg heet O.R. Tambo international airport. De luchthaven van Johannesburg biedt dezelfde services die elk Westers vliegveld bezit waaronder goede vervoer services voor verder vervoer naar je bestemming in en rondom Johannesburg.

 

Goedkoop naar Johannesburg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Johannesburg? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Johannesburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Johannesburg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Johannesburg vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Johannesburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Johannesburg vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Johannesburg boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Johannesburg in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Johannesburg Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Johannesburg  

Hoe lang is het vliegen naar Johannesburg? De vluchtduur Johannesburg is ongeveer 11 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Johannesburg

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Etihad Airways
- *
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Kenya Airways
- *
Egyptair
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Condor
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Johannesburg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Johannesburg zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024