Vliegen naar Johannesburg

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika gelegen in het noordoosten van het land met ongeveer 5,5 miljoen inwoners. Al wordt er veelal over Kaapstad gedacht dat het de grootste stad van Zuid-Afrika is, toch heeft Johannesburg bijna 2x zoveel inwoners.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 469,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 485,-

KLM

aanbevolen v.a. € 486,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Johannesburg voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Johannesburg

Kaart Johannesburg

Lees meer over Johannesburg

...

Goedkope vliegtickets Johannesburg vanaf?
Goedkoop vliegen naar Johannesburg in de volksmond in Zuid Afrika ook wel Joburg genoemd? Check dan behalve vluchten Amsterdam Johannesburg ook zeker vliegtickets met vertrek vanaf de luchthaven van Brussel. Vaak zijn er met vertrek vanuit deze stad de scherpste Johannesburg aanbiedingen te vinden. Ook een vliegreis Johannesburg vanaf Düsseldorf kan veel voordeliger zijn. Geef je de voorkeur aan een directe vlucht? Dan is een KLM vliegticket Schiphol Johannesburg meestal de beste keuze.

Reizen naar Johannesburg, Zuid Afrika 
Heel veel mensen vragen zich af of tijdens hun vakantie in Zuid Afrika wel naar deze stad zullen gaan. Johannesburg dat bekend staat als het moderne hart van Zuid Afrika heeft namelijk een wat dubieus imago op het gebied van veiligheid. Maar op dat gebied is de laatste 10 jaar wel heel veel vooruitgang geboekt. Kijk wel uit in de armere wijken, zeker in de avond, wandel daar bij voorkeur alleen met een lokale gids. Maar als je een beetje oplet is er in Johannesburg veel boeiends te zien en te beleven!

Goedkope vakantie Johannesburg
Een reden voor een bezoek aan Johannesburg is dat je er geweldig kunt shoppen in de gigantische winkelcentra. Eastgate Mall wordt gezien als de grootste en meest uitgebreide shoppingmall van heel Afrika. Oriental Plaza en Sandton zijn ook zeker een bezoekje waard als u van shoppen houdt! Erg leuk is ook een bezoek aan de Neigbourhoods Market in Braamfontein. Hier zie, ruik en koop je de allerlekkerste dingen!

Naast winkelen is Johannesburg in cultureel opzicht een opmerkelijke stad. In de vele musea van Johannesburg krijg je een goed beeld van de diversiteit van de samenleving die tegenwoordig nog steeds erg beladen is in Zuid-Afrika.

Johannesburg OR TAMBO Airport 
Het vliegveld van Johannesburg heet O.R. Tambo international airport. De luchthaven van Johannesburg biedt dezelfde services die elk Westers vliegveld bezit waaronder goede vervoer services voor verder vervoer naar je bestemming in en rondom Johannesburg.

Directe vlucht Johannesburg, vliegtijd Johannesburg?
Zijn er directe vluchten Johannesburg beschikbaar? Ja zeker, KLM heeft al enige tijd een directe verbinding Amsterdam Johannesburg. 

Goedkoop vliegen naar Johannesburg
Wil je goedkoop vliegen naar Johannesburg? De manier om een goedkoop ticket Johannesburg te krijgen is door je in te schrijven voor de Flight-Alert. Goedkope vliegtickets Johannesburg zijn niet gemakkelijk bemachtigen, start daarom vroeg met zoeken voor jouw geweldige reis!

Goedkoop naar Johannesburg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Johannesburg vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Johannesburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Johannesburg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Johannesburg vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Johannesburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Johannesburg vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Johannesburg boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Johannesburg in 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Johannesburg Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Johannesburg  

Hoe lang is het vliegen naar Johannesburg? De vluchtduur Johannesburg is ongeveer 11 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 8 ,-
Londen
€ 13 ,-
Rome
Milaan

Bijkomende kosten bij vluchten Johannesburg

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
TUI.nl
 € 25,- -  € 28,-
Etihad Airways
- *
Connections
 € 19,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Johannesburg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Johannesburg met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Johannesburg zijn het laatste gecheckt op 10-01-2022