Vliegen naar Suriname

KLM vluchten Suriname hebben anno 2017 concurrentie van TUI fly gekregen. Deze luchtvaartmaatschappij is in samenwerking met SLM, of te wel Surinam Airways, gestart met drie vluchten vanuit Nederland naar Suriname per week. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws voor de ontwikkeling van het toerisme en voor iedereen met familie in Suriname. De verwachting is namelijk dat er een stevige neerwaartse druk op de vliegtarieven zal ontstaan. Vlak na de introductie van Tui fly zagen we actie Suriname tickets van 399 en 400 euro. Inmiddels zijn die tarieven helaas al lang niet meer voor gekomen. Zeer incidenteel (1 a 2 x per jaar) verwachten we acties onder de 500,- retour. Maar in principe is het voor een vliegticket naar Suriname op dit moment al een uitstekende deal als je een retourtje onder de 650,-  te pakken krijgt!

Goedkope vliegtickets Suriname: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Paramaribo

Last minute Suriname aanbiedingen

logo tix.jpg

v.a. € 680,-

Vergelijk goedkope vliegtickets Suriname voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Suriname vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Suriname vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Suriname te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Suriname? Geef je op voor de Suriname Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Suriname vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Suriname kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Suriname in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Suriname boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Suriname in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Suriname als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Suriname

Hoe lang is het vliegen naar Suriname? De vluchtduur Amsterdam Suriname is op een directe vlucht ongeveer 9 a 9,5 uur

Bijkomende kosten bij vluchten Suriname

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Suriname o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Suriname met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Suriname. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Suriname zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017