De beste deals van vliegtickets Suriname

Vliegen naar Suriname? Er zijn dagelijks directe KLM Suriname vluchten! en 4x per week SLM Suriname vluchten. De rechtstreekse Suriname vlucht van TUI start hopelijk eind 2024 weer!

Goedkope vliegtickets Suriname : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Paramaribo
bestemming Paramaribo

Er gaan dagelijks meerdere vluchten naar Paramaribo Suriname vanaf Amsterdam. Met een rechtstreekse vlucht is de vluchtduur een 9,5 uur. Maak een flight alert  aan en hoor het als eerste als er een nieuwe KLM Suriname actie is of de ticketprijzen bij Tui of SLM dalen!

Last minute vliegtickets Suriname

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Suriname

Welke maatschappijen vliegen naar Suriname?
Vliegen naar Suriname? Rechtstreekse vluchten zijn er op dit moment alleen van KLM en SLM. Hoe lang de laatste dit nog vol gaat houden is ook wat onzeker. We hopen dan ook maar dat TUIfly in de zomer weer met vluchten naar Suriname start. 

Via de online reisbureaus die hier bij ons hun Suriname aanbiedingen publiceren kan je ook nog een vliegticket Suriname met tussenstop boeken van luchtvaartmaatschappijen als American Airlines en overigens kan het een enkele keer ook gunstig zijn om een compleet pakket van vlucht + hotel Suriname te boeken. Om die reden vermelden wij ook de vakantie Suriname TUI prijzen op deze pagina.

Onze TUIfly, SLM, KLM actie Suriname alert service
Direct op de hoogte van het nieuwe SLM of KLM actie ticket Suriname & een eventuele herstart van de Tuifly verbinding? Schrijf je meteen in voor de Suriname flight alert op deze pagina en je krijgt van ons een berichtje als er nieuwe acties van start gaan!

Toen luchtvaartmaatschappij TUIfly in samenwerking met SLM, of te wel Surinam Airways, vluchten vanuit Nederland naar Suriname had zagen we regelmatig speciale acties en aanbiedingen. Bij Tui fly zagen we actie Suriname tickets van 399 en 400 euro. En ook de recente kortings actie van SLM was erg aantrekkelijk (hoewel de mooiste SLM actie 3 halen 2 betalen blijft).

Deze ultra lage vliegtarieven komen maar heel weinig voor. Zeer incidenteel (1 a 2 x per jaar) verwachten we deals onder de 650,- voor een retour ticket Suriname. Maar in principe is het voor een vliegticket naar Suriname op dit moment al een uitstekende deal als je een retourtje onder de 750,-  te pakken krijgt!

Goedkope vliegtickets Suriname 2024 / 2025
De introductie van de TUIfly vluchten naar Suriname was  natuurlijk fantastisch voor de ontwikkeling van het toerisme en voor iedereen met familie in Suriname. De verwachting dat er een stevige neerwaartse druk op de vliegtarieven zou ontstaan is ook zeker waar gemaakt.

Er gaan nu dagelijks meerdere vluchten naar Suriname vanaf Schiphol. Zo kun je kiezen uit KLM vluchten naar Suriname en SLM vluchten. Beide luchtvaartmaatschappijen schelen doorgaans niet veel qua prijzen.

Het is zeker verstandig om de aanbiedingen voor vliegtickets naar Paramaribo af te wachten en te kiezen voor een vlucht in het laagseizoen. Vanaf april heb je er echter een extra optie bij. Vliegen met het mooie Tuifly dreamliner vliegtuig. Ook die prijzen van Schiphol tickets Suriname zijn sindsdien veel vriendelijker. 

Hoe kan je goedkoop vliegen naar Suriname
Als je wat flexibeler bent met je dagen vind je vaak de beste aanbiedingen. Hoewel een KLM ticket Suriname 399 al even geleden is hebben zowel KLM als Surinam Airways regelmatig speciale tarieven. De speciale tarieven van KLM zijn vaak te vinden tijdens de werelddeal weken, 5-daagse, andere speciale promoties of een vertrek vanaf een andere luchthaven en overstap in Amsterdam. Met de flight alert ben je als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen naar Paramaribo.

Hoe boek ik een KLM ticket Suriname in termijnen?
Er is een groot voordeel aan vliegen naar Suriname met KLM ten opzichte van TUIFly & SLM. Voornamelijk als je in de schoolvakanties naar Suriname wilt vliegen, wanneer de prijs voor een SLM, TUIFLY of ticket KLM Suriname erg hoog ligt, is het fijn als je het bedrag kan uitsmeren over meerdere periodes. Hier ligt een voordeel voor KLM. Je kan namelijk als je een Flying Dutchman card hebt kan je, zonder kosten, je KLM vliegtickets Suriname in termijnen betalen. Lees het artikel wat wij hier over geschreven hebben: vliegtickets in termijnen betalen

KLM Suriname Actie: hoe blijf ik op de hoogte?
Het gebeurd wel vaker dat er KLM aanbiedingen Suriname te boeken zijn met lichte kortingen of betere reistijden. Er zijn echter maar een aantal keer per jaar echte acties voor Suriname van KLM. Zo wordt Suriname vaak opgenomen in de KLM Wereld Deal Weken, de grootste KLM acties van het jaar. Lees ons artikel over de hier: KLM Wereld Deal Weken.
Op de hoogte blijven van de KLM Werelddeal Weken en andere Suriname aanbiedingen? Via de Error Fare Alert van VliegenNaar ontvang je notificaties over het begin en einde van de actie, maar ook de KLM Werelddeal Weken Suriname tarieven.

TUI Suriname: tickets Suriname 400? Helaas niet meer, wel nog steeds goedkoper naar Suriname dan SLM & KLM. 
De nieuwste speler naar Suriname heeft in eerste instantie de vliegticket markt flink opgeschud. Zo kon je even erg goedkoop met TUI naar Suriname, even voor zelfs wel €400 & €499. Dit was voornamelijk een stunt om TUI vluchten naar Suriname bij het grote publiek bekend te maken. Hierna zijn de TUI vliegtickets Suriname duurder geworden met doorgaans prijzen rond de €650 in het laagseizoen, flink lager dan de concurrentie. TUI is dan ook samen met SLM een samenwerkingsverband aangegaan, zo vlieg je op de maandag met TUIFly of SLM en op zaterdag met SLM. Buiten de doorgaans lagere prijzen van TUIFly naar Suriname is het vliegtuig waar je in zit ook nog eens erg aangenaam. Je vliegt dan namelijk met de Boeing 787 Dreamliner van TUi naar Suriname. 

Alternatief voor goedkope tickets Suriname

Tip: wordt er gestunt met vluchten naar Curacao en is Paramaribo "onbetaalbaar"? Overweeg dan eens een retourtje Curaçao en reis verder naar Paramaribo per Insel Air, let wel op je overstaptijd, want als je vluchten los boekt ben je zelf verantwoordelijk voor het halen / missen van je aansluiting.

Het combineren van een korte vakantie op Curaçao met een trip naar Suriname is zo wel een aanrader. Ook kun je kiezen voor een retourtje Paramaribo met een overstap / tussenstop op Curaçao. Dit is een regelmatige route van de KLM.

Suriname airport 
De hoofdstad Paramaribo is de poort tot het land, want het is de enige internationale luchthaven. Regionaal is het wel mogelijk om te vliegen naar andere steden en dorpen dieper in de Amazone. Bekijk ook zeker eens de vluchten naar Paramaribo via Duitsland of België.

Ontdek het prachtige land per rondreis of ga zelf op ontdekking
In het noorden van Latijns-Amerika ligt Suriname. Het land herbergt een zeer bijzondere flora en fauna, doordat een groot deel wordt bedekt door het tropische regenwoud van de Amazone. Suriname is een prachtig land en heeft een tropisch klimaat. De droge perioden (februari - maart & augustus - november) zijn de beste reisperioden. Rondreizen in Suriname kan uitstekend per taxi, boot of huurauto. Houd er wel rekening mee dat het verkeer in Suriname links rijdt! Vergeet ook zeker niet om te genieten van de Surinaamse keuken. Tip: proef zeker eens pom, herie herie of baka bana.

Wat is het tijdverschil?
Het tijdverschil tussen Suriname en Nederland bedraagt slechts 4 a 5 uur. In de zomer is het 5 uur vroeger in Suriname dan in Amsterdam en in de winter is het er 4 uur vroeger.

Goedkoop naar Suriname vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Suriname? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Suriname te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Suriname? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Suriname vliegticket aanbiedingen!
  • Last minute naar Suriname kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar last minute Suriname SLM, KLM of TUI tickets zijn in een schoolvakantie maar zelden voordelig!
  • Goedkoop retourtje Suriname boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Suriname in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Suriname Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Suriname 

Hoe lang is het vliegen naar Suriname? De vluchtduur Amsterdam Suriname is op een directe vlucht ongeveer 9 a 9,5 uur

Bijkomende kosten bij vluchten Suriname

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Surinaamse Luchtvaart Maatschappij
 € 25,-
TUI.nl
- *
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Suriname aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Suriname zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024