Vliegen naar Denpasar

De drukke stad Denpasar is de hoofdstad van Bali, het populairste vakantie eiland van Indonesië. Denpasar is rijk aan veel verschillende winkeltjes, maar beschikt daarnaast ook over veel culturele hotspots, zoals tempels en het provinciale museum. Ook het Bali museum bevindt zich in Denpasar.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Denpasar voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Denpasar

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Denpasar

Kaart Denpasar

Lees meer over Denpasar

...

Luchthaven Denpasar
Voor de meeste mensen is Denpasar alleen maar de stad waar ze landen op de luchthaven voor een vakantie op het mooie eiland Bali. Dit droomeiland is immers de perfecte vakantiebestemming voor wie tijdens een luxe strandvakantie ook iets van de cultuur van Indonesië wil leren kennen. Het vliegveld van Denpasar genaamd, Ngurah Rai International Airport ligt op een 15 kilometer van de stad vandaan, nabij de stranden van Kuta. Vanaf het vliegveld zijn er taxi's die u naar het centrum van Denpasar of één van de vele badplaatsen op het eiland kunnen brengen. Deze zijn over het algemeen, net als bijna alles in Indonesië, voor westerse begrippen vrij goedkoop.

Rechtstreeks vliegen naar Denpasar? Directe vlucht Denpasar met KLM in 16,5 uur
De kortste reisduur naar Denpasar heb je doorgaans met een vlucht van de KLM, deze vlucht gaat wel rechtstreeks, maar maakt een (technische) tussenlanding in Singapore om te tanken. Je reist vervolgens binnen 16,5 uur met hetzelfde toestel door naar Denpasar. Er gaan vanaf Amsterdam dagelijks vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Bali. Naast de rechtstreekse vluchten van de KLM is het vaak een stuk voordeliger om te kiezen voor een vlucht met overstap van bijvoorbeeld Cathay Pacific, Malaysia Airlines, Emirates, Garuda Indonesia of Singapore Airlines.Erg comfortabel zijn de vluchten met Qatar Airways naar Bali met relaxte overstap in Doha. Ook kun je soms kiezen voor een voordelige overstap in Europa of China. Hoewel bij veel lange vluchten het nuttig is om ook een vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf te bekijken is Amsterdam vaak een verrassend (relatief) voordelige optie. Vergelijken kan natuurlijk altijd, maar de frequentie tussen Amsterdam en Denpasar Bali is hoog waardoor de concurrentie doorgaans zorgt voor redelijk betaalbare tickets.

Rondreis Indonesië, goedkope tickets Denpasar
Voordelige vluchten vanaf Bali naar andere plaatsen in Indonesië? De luchthaven van Bali is één van de drukkere luchthavens van het land door de enorme populariteit als vakantiebestemming. Er gaan verschillende plaatselijke airlines en lowcostcarriers vanaf Bali voor kleine prijsjes naar andere eilanden. Ook heb je de mogelijkheid om vanaf Bali weer door te vliegen naar verschillende luchthavens in Australië. Kijk daarvoor zeker naar tickets bij bijv. Garuda, of AirAsia. Let wel altijd op de zwarte lijst van luchtvaartmaatschappijen, want niet alle Indonesische maatschappijen worden volgens de Europese standaarden "veilig" bevonden.

Goedkoop vliegen naar Denpasar tip
Een laatste vliegtip: soms vind je erg scherpe aanbiedingen voor vluchten naar Bali in combinatie met een hotel. Kijk zeker bij de zonvakantie aanbiedingen incl. hotel en transfer naar het hotel. Soms scheelt het heel weinig met een losse vlucht of is het zelfs goedkoper!

Goedkoop naar Denpasar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Denpasar vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Denpasar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Denpasar? Geef je op voor de Denpasar Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Denpasar vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Denpasar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Denpasar in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Denpasar boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Denpasar in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Denpasar Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Denpasar  

Hoe lang is het vliegen naar Denpasar? De vluchtduur is 16,5 uur bij een rechtstreekse vlucht. Een vlucht met overstap duurt al snel 18 uur of langer.

Nieuwste Error Fares

TUI Ticket Sale

€ 399 ,-
Gambia
€ 29 ,-
Sofia

Bijkomende kosten bij vluchten Denpasar

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 30,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Etihad Airways
- *
KLM
 € 10,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Connections
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Denpasar o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Denpasar met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Denpasar. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Denpasar zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019