Vliegen naar Banjul

Banjul is de hoofdstad van Gambia, een langgerekt land in het westen van Afrika. Banjul ligt aan de kust, gelegen op St. Marie's Island en aan de monding van de Gambia rivier....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Banjul voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Banjul vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Banjul vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Banjul te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Banjul? Geef je op voor de Banjul Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Banjul vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Banjul kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Banjul in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Banjul boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Banjul in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Banjul als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Banjul

Hoe lang is het vliegen naar Banjul? De vluchtduur Amsterdam Banjul is gemiddeld zo'n 6 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Banjul

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Corendon.com
 € 28,-
TUIfly
 € 15,-
Tix
 € 25,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
TUIFly.be
 € 15,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Banjul o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Banjul met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Banjul. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Banjul zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017