Vergelijk de beste deals van vliegtickets Banjul

Goedkope vliegtickets Banjul vanaf Amsterdam of Brussel? Hier vind je de beste aanbiedingen voor vluchten naar Banjul Gambia. Van de de goedkoopste Corendon vliegtickets Banjul of TUI Banjul aanbiedingen. 

> lees meer
TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 399,-

TUIfly.nl

aanbevolen v.a. € 610,-

Corendon.com

aanbevolen v.a. € 700,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Banjul voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Banjul

Kaart Banjul

Lees meer over Banjul

...

Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Banjul Gambia?
Er gaan regelmatig rechtstreekse vluchten van o.a. Amsterdam naar Banjul. Er vliegen in de seizoenen ook verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Banjul International Airport die vlakbij de hoofdstad van Gambia ligt. De belangrijkste vliegtuigmaatschappijen zijn TUI fly uit Nederland, Corendon airlines, Brussels Airlines en Tuifly het oude Jetairfly, uit Brussel. De gemiddelde vluchtduur bedraagt bij een rechtstreekse vlucht Amsterdam Banjul of Brussel Banjul zo'n 6 uur.

Boek vliegtickets naar Banjul bij TUI Nederland of Belgie?

TUIFly biedt vliegtickets naar Banjul Gambia aan vanaf Amsterdam en vanaf Brussel. Het grote verschil tussen de twee is dat TUI Banjul ook in de zomer 1x per week aanvliegt, waar TUI Belgie enkel tussen oktober en maart tickets aanbiedt. In herfst en wintermaanden is er 2x per week een heenvlucht naar Banjul vanaf Brussel. In dezelfde periode kan je op de route Amsterdam Banjul alleen al met TUI Nederland 3x per week de vlucht boeken. TUIFly Belgie biedt doorgaans wel aanzienlijk voordeligere vliegtickets Banjul aan.

Corendon Amsterdam Banjul vluchten 

Al jaren vliegt Corendon Airlines Banjul Gambia aan vanaf Amsterdam als winterzon bestemming. Naast Kaapverdië, Egypte en de ABC eilanden is overwinteren in Gambia een logische keuze. Het is betrekkelijk voordelig, warm, zonzeker, je hoeft er niet ver voor te vliegen en er is afdoende kwalitatief aanbod in zowel tickets als pakketreizen. heeft tijdens het winterseizoen, van november - april ook vluchten Amsterdam - Banjul. Gedurende deze periode vliegt Corendon betrekkelijk frequent naar de hoofdstad van Gambia. Op welke dagen vliegt Corendon naar Banjul vanaf Amsterdam? In de periode van november tot en met de eerste week van april kan je voor 2 dagen per week, op maandag en vrijdag, Corendon vluchten naar Banjul boeken.

Transavia Banjul vluchten
Transavia is gestopt met haar vluchten vanuit Nederland naar Banjul. Maar gelukkig zijn er voldoende voordelige alternatieven zoals je ziet in ons overzicht met luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Banjul.

Vliegtip
Soms is het zelfs goedkoper om een pakketreis incl. hotel te boeken naar Gambia dan een losse vlucht naar Banjul. Neem dat mee in je vergelijking, want wie zegt dat je er per se moet slapen? 

Een vakantie naar Gambia begint in Banjul
Banjul ligt aan de kust, gelegen op St. Marie's Island en aan de monding van de Gambia rivier. Deze rivier loopt eerst door heel Gambia voordat het uitmond in de zee. Banjul is dus eigenlijk een kleine havenstad die je kunt vergelijken met een groot dorp. De langgerekte stranden maken dat Gambia een steeds populairdere vakantiebestemming onder Europeanen wordt. In Banjul is tevens de enige internationale luchthaven van het hele land en het is dan ook de poort naar Gambia.

The Smiling Coast
Dit land heeft als bijnaam The Smiling Coast of Africa. De bevolking is hier dan ook uitgesproken gastvrij en vriendelijk, wanneer je op zoek bent naar rust dan zit je hier goed. Ook handig: bijna iedereen in Gambia spreekt Engels! 

De beste reistijd voor Banjul - Gambia? 
In Banjul is het het hele jaar door overdag rond de 30 graden Celsius. In de nacht koelt het af naar 15 graden in de winter tot 23 graden in de zomer. Van juli tot en met september is het regenseizoen. In dit korte regenseizoen kan er behoorlijk wat regen vallen, 500 mm in augustus is niet vreemd! De overige maanden zijn nagenoeg droog.

Bezienswaardigheden 
Banjul is voor de meeste mensen natuurlijk primair een perfecte zon, zee en strand bestemming, echter zowel de stad als het land heeft nog veel meer te bieden! Het middelpunt van de Banjul is Albert Market waar je prachtige lokale kunst kunt kopen. Andere plekken die een bezoek waard zijn het Nationaal museum, African Heritage centrum en Oyster Creek voor natuurliefhebbers. Ook kan je excursies maken vanuit Banjul naar andere delen van Gambia. Maar aapjes kijken lukt hier ook aan het strand!

Goedkoop naar Banjul vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Banjul? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Banjul te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Banjul? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Banjul vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Banjul deals. Tip: voor een last minute Banjul vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Banjul Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Banjul  

Hoe lang is de vliegtijd Banjul? De vluchtduur Amsterdam Banjul is gemiddeld zo'n 6 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Banjul

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
- *
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUI.nl
- *
Corendon.com
- *
Tix
 € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
D-reizen
- *
Corendon.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
TUIFly.be
- *
TUI.be
- *
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Brussels Airlines
- *
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
NS International
- *
Qatar Airways
- *
China Airlines
- *
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
Sunweb
 € 40,-
Transavia
- *
GoedkoopsteStedentrip
- *
Vueling
- *
CityNightline
- *
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Connections
- *
Bebsy
 € 20,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Top VliegenNaar.nl
- *
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Banjul aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Banjul zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024