Vliegen naar de Dominicaanse Republiek

Goedkoop vliegen naar de Dominicaanse Republiek? Wie vakantie op de Dominicaanse Republiek wil vieren heeft voor directe vluchten vanuit Nederland en België o.a. de keuze uit de luchthavens bij de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, Santo Domingo, het vliegveld Puerto Plata en de luchthaven van Punta Cana. Vergelijk ook zeker eens pakketreizen of een ticket Dominicaanse Republiek vanaf Brussel, want dat wil nog weleens flink in de prijs schelen!

Goedkope vliegtickets Dominicaanse Republiek: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Punta Cana
Vliegtickets Dominicaanse Republiek: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Puerto Plata

Goedkoop naar Dominicaanse Republiek vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dominicaanse Republiek vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dominicaanse Republiek te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dominicaanse Republiek? Geef je op voor de Dominicaanse Republiek Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dominicaanse Republiek vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dominicaanse Republiek kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dominicaanse Republiek in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dominicaanse Republiek boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dominicaanse Republiek in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Dominicaanse Republiek als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek beschikt over meerdere airports met vluchten van en naar Nederland. Hoe lang is het vliegen naar de Dominicaanse Republiek? Doorgaans duurt een directe vlucht Amsterdam – Dominicaanse Republiek circa 9 uur en is de vluchtduur Brussel - Dominicaanse Republiek circa 8,5 uur. Heb je een vlucht met tussenstop? Reken er dan een aantal uurtjes bij.

Bijkomende kosten bij vluchten Dominicaanse Republiek

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
TUIFly.be
 € 15,-
KLM
 € 10,-
TUIfly
 € 15,-
WTC.nl
 € 39,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dominicaanse Republiek o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dominicaanse Republiek met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dominicaanse Republiek. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dominicaanse Republiek zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017