Vliegen naar Toronto

Toronto is de grootste stad van Canada en telt ongeveer 3 miljoen inwoners. De stad staat bekend om haar tolerantie, groene, ruim opgezette binnenstad en financieel centrum. In de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Toronto voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Toronto vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Toronto? Geef je op voor de Toronto Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Toronto vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkope vliegtickets Toronto te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Toronto kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Toronto in een vakantie moet je juist vroeg boeken!

De beste deals naar
Toronto als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Toronto

Hoe lang is het vliegen naar Toronto? De vluchtduur Toronto is 7 a 8 uur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol.

Bijkomende kosten bij vluchten Toronto

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Toronto o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Toronto met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Toronto. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Toronto zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017