Vliegen naar Paramaribo? Vergelijk tickets Paramaribo

Wat kost een ticket van Amsterdam naar Paramaribo? Sinds corona zijn de opties voor last minute vliegtickets Paramaribo beperkter: naast KLM tickets Paramaribo zijn rechtstreekse SLM Paramaribo vluchten boekbaar. De Tuifly Paramaribo vluchten starten op zijn vroegst winter 2024. 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 703,-

KLM

aanbevolen v.a. € 751,-

Surinaamse Luchtvaart Maatschappij

aanbevolen v.a. € 692,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Paramaribo voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Paramaribo

Kaart Paramaribo

Lees meer over Paramaribo

...

Goedkoop naar Paramaribo vliegen vanaf Amsterdam? Het valt nog niet mee echt voordelige tickets naar de Surinaamse hoofdstad te vinden. Daarom kan je beter spreken over goedkopere vliegtickets Paramaribo. Nu rest natuurlijk de vraag; hoe boek ik die goedkopere Paramaribo vluchten? Lees hieronder meer over hoe je zo'n vliegticket Paramaribo boekt.Je kan een zo goedkoop mogelijk ticket naar Paramaribo boeken door zo flexibel mogelijk te zijn en je in te schrijven voor de Flight Alert!

Door de Flight Alert blijf je op de hoogte van de allerbeste Paramaribo aanbiedingen. Flexibel zijn in de keuze voor de airline, reisdata & aanbieder zorgt ervoor dat de kans het grootste is dat je een goedkopere reis vindt. Door elk van deze punten over een langere termijn te vergelijken kom je tot het beste en voordeligste resultaat. 

Weer minder concurrentie voor KLM tickets Paramaribo
Er zijn natuurlijk voor een lange periode maar twee luchtvaartmaatschappijen geweest die tickets Paramaribo vanaf Amsterdam aanboden. Toen  TUI Paramaribo vluchten begon toe te voegen aan haar vluchtenschema werden de tarieven ietwat aantrekkelijker.

Problemen bij Surinaamse Luchtvaartmaatschappij
Helaas zijn er recent meerdere SLM vluchten Amsterdam - Paramaribo uitgevallen. Officieel om operationele redenen maar menigeen verdenkt de luchtvaartmaatschappij ervan dat ze de inhuur van vliegtuigen niet meer kunnen betalen.

Vluchtprijzen Paramaribo kerst verder omhoog
Met de afnemende concurrentie stijgen helaas ook de ticketprijzen in de zomer en kerstvakantie. Paramaribo vluchten kan je gelukkig ook nog bij enkele andere luchtvaartmaatschappijen boeken, waardoor je je drie keer zoveel kans hebt om een betaalbaarder ticket te vinden. 

Vanaf de zomer met Tuifly goedkoop naar Paramaribo?
Veel Surinaamse Nederlanders maakte met de TUI airline TUIfly kennis om te vliegen naar Paramaribo. Want TUIFly had vaak de voordeligste Paramaribo aanbiedingen en doet zeker niet onder in termen van service. Laten we hopen dat we voor de zomer weer een vliegticket naar Paramaribo met de TUI Dreamliner B787 Boeing kunnen boeken. 

Tips: meer opties voor goedkoop vliegen naar Paramaribo dan KLM en SLM?
Met de komst van de TUIfly code share vluchten met SLM zagen we dat er weer vaker een actie KLM Paramaribo Amsterdam was.

Toch verwachten we dat KLM vaker met de tarieven voor tickets Paramaribo zal stunten. Veel reizigers zullen bij een ticket naar Suriname immers sterk op de prijs letten: men vliegt immers vaak naar huis voor familiebezoek. De vliegexperts van VliegenNaar.nl verwachten dan ook dat er nu veel vaker flash sales acties zullen ontstaan en dat er voor wie op let de komende weken goede aanbiedingen te boeken zijn. Je moet er soms wel een beetje flexibel voor zijn, maar echte deals naar Paramaribo zijn er nu wel degelijk.

Moet ik dan 3x overstappen met een goedkoop ticket Paramaribo?
Nee, zeker niet. Eén van de tips is een langer verblijf in Suriname. Ja, je moet er de tijd voor hebben en langer dan 30 dagen in Suriname verblijven, maar de tickets voor een langer verblijf verschillen bij KLM vaak per dag. Het is zeker niet altijd goedkoper en soms hetzelfde geprijsd, maar er zitten altijd verschillen in de prijzen voor vertrek- en retour data!

Om de goedkoopste Amsterdam - Paramaribo vliegtickets te vinden loont het de moeite om los van verschillende luchtvaartmaatschappijen ook verschillende vertrekdagen voor de vliegen naar Paramaribo te vergelijken. Als je flexibel bent in je data kan dat soms flink schelen in de prijs!

Luchthaven Paramaribo
Voor reizen naar Paramaribo vlieg je naar de internationale luchthaven van Suriname: Paramaribo Airport ofwel Johan Adolf Pengel Airport in Zanderij (op circa 40 km van Paramaribo).

Met TUIFly naar Paramaribo
Hopelijk is er binnenkort weer meer concurrentie op de route Amsterdam - Paramaribo. TUIfly was eerder actief op de route deels i.s.m. Surinam Airways.  Deze vluchten Amsterdam -Paramaribo zijn door corona gestaakt. Er i echter hoop dat deze de code share vluchten naar Paramaribo van SLM en TUI worden in de zomer weer terugkomen.

Wellicht kunnen we dan ook weer comfortabele Boeing B787 dreamliner van TUI fly rechtstreeks naar Paramaribo vliegen! Het nieuwe TUI fly vluchtenschema voor komende zomer is helaas nog nniet bekend.

Meer over een Paramaribo reis

Het centrum van Paramaribo staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Alle kerken, kathedralen en moskeeën maken de stad zeer bijzonder. In Paramaribo is een bijzondere architectuur ontstaan, de stad bestaat voornamelijk uit houten huizen.

Vakantie Paramaribo, wat is de beste reistijd?
Als je je reistijd gaat bepalen houdt dan rekening met het weer in Paramaribo. Het is er altijd tropisch warm, maar het kan zijn dat je niet zit te wachten te vertrekken in het regenseizoen (hoewel menig toerist de korte, krachtige buien als aangenaam verkoelend ervaart). Van half maart tot half augustus is het regenseizoen en kunnen er tropische buien vallen.

Tip: check wel altijd het officiele reisadvies Paramaribo voor je in het vliegtuig stapt.

Goedkoop naar Paramaribo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Paramaribo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Paramaribo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Paramaribo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Paramaribo vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Paramaribo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Paramaribo vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Paramaribo boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Paramaribo in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Paramaribo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Paramaribo  

Hoe lang is het vliegen naar Paramaribo? De vluchtduur van Amsterdam naar Paramaribo is zo'n 9,5 uur. Dat is als je tenminste een directe vlucht Paramaribo hebt geboekt. De terugvlucht is door de (doorgaans) gunstige wind vaak een half uurtje sneller, dan ben je met een rechtstreekse vlucht, in 9 uurtjes al thuis. Als je een vliegticket Paramaribo met overstap hebt geboekt, dan ben je al gauw 15 uur onderweg.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Paramaribo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Surinaamse Luchtvaart Maatschappij
 € 25,-
TUI.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
United Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Paramaribo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Paramaribo met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Paramaribo zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024