Vliegen naar Paramaribo

Mooi nieuws voor iedereen die goedkope vliegtickets Paramaribo zoekt: eindelijk is er weer concurrentie op de route Amsterdam - Paramaribo. TUIfly is i.s.m. Surinam Airways eerder...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Paramaribo voor jouw vertrekdatum:

Lees meer over Paramaribo

... dit jaar begonnen met vluchten Amsterdam -Paramaribo en heeft nu aangekondigd deze verder uit te willen breiden in 2018. De code share vluchten naar Paramaribo van SLM en TUI worden in zomer 2017 twee keer per week aangeboden met een A340 vliegtuig van Surinam Airways.en in het hoogseizoen kon je ook met de comfortabele Boeing B787 dreamliner van TUI fly rechtstreeks naar Paramaribo vliegen! Het nieuwe TUI fly / SLM vluchtenschema voor winter 2017 / 2018 omvat 3 vluchten Amsterdam - Paramaribo per week op woensdag, zaterdag en zondag. De marketing en verkoop van deze vluchten in Nederland ligt bij TUIfly.

Tips: meer opties voor goedkoop vliegen naar Paramaribo dan KLM en SLM?
Met de komst van de TUIfly code share vluchten met SLM is de verwachting dat ook KLM vaker met de tarieven voor tickets Paramaribo zal stunten. Veel reizigers zullen bij een ticket naar Suriname immers sterk op de prijs letten: men vliegt immers vaak naar huis voor familiebezoek. De vliegexperts van VliegenNaar.nl verwachten dan ook dat er nu veel vaker flash sales acties zullen ontstaan en dat er voor wie op let de komende weken goede aanbiedingen te boeken zijn. Je moet er soms wel een beetje flexibel voor zijn, maar echte deals naar Paramaribo zijn er nu wel degelijk.

Moet ik dan 3x overstappen met een goedkoop ticket Paramaribo?
Nee, zeker niet. Eén van de tips is een langer verblijf in Suriname. Ja, je moet er de tijd voor hebben en langer dan 30 dagen in Suriname verblijven, maar de tickets voor een langer verblijf verschillen bij KLM vaak per dag. Check de prijzenkalenders van KLM voor een korter verblijf dan 30 dagen en de vanaf tarieven voor een langer verblijf. Het is zeker niet altijd goedkoper en soms hetzelfde geprijsd, maar er zitten altijd verschillen in de prijzen voor vertrek- en retour data! Om de goedkoopste Amsterdam - Paramaribo vliegtickets te vinden loont het de moeite om los van verschillende luchtvaartmaatschappijen ook verschillende vertrekdagen voor de vliegen naar Paramaribo te vergelijken. Als je flexibel bent in je data kan dat soms flink schelen in de prijs!

Luchthaven Paramaribo
Voor reizen naar Paramaribo vlieg je naar de internationale luchthaven van Suriname: Paramaribo Airport ofwel Johan Adolf Pengel Airport in Zanderij (op circa 40 km van Paramaribo).

Meer over een Paramaribo reis
Het centrum van Paramaribo staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Alle kerken, kathedralen en moskeeën maken de stad zeer bijzonder. In Paramaribo is een bijzondere architectuur ontstaan, de stad bestaat voornamelijk uit houten huizen.

Vakantie Paramaribo, wat is de beste reistijd?
Als je je reistijd gaat bepalen houdt dan rekening met het weer in Paramaribo. Het is er altijd tropisch warm, maar het kan zijn dat je niet zit te wachten te vertrekken in het regenseizoen (hoewel menig toerist de korte, krachtige buien als aangenaam verkoelend ervaart). Van half maart tot half augustus is het regenseizoen en kunnen er tropische buien vallen.

Goedkoop naar Paramaribo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Paramaribo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Paramaribo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Paramaribo? Geef je op voor de Paramaribo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Paramaribo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Paramaribo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Paramaribo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Paramaribo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Paramaribo in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Paramaribo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Paramaribo 

Hoe lang is het vliegen naar Paramaribo? De vluchtduur van Amsterdam naar Paramaribo is zo'n 9,5 uur. Dat is als je tenminste een directe vlucht Paramaribo hebt geboekt. De terugvlucht is door de (doorgaans) gunstige wind vaak een half uurtje sneller, dan ben je met een rechtstreekse vlucht, in 9 uurtjes al thuis. Als je een vliegticket Paramaribo met overstap hebt geboekt, dan ben je al gauw 15 uur onderweg.

Bijkomende kosten bij vluchten Paramaribo

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
 € 15,-
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl ICA
- *
Surinaamse Luchtvaart Maatschappij
- *
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
De Vakantiediscounter
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Paramaribo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Paramaribo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Paramaribo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Paramaribo zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares