Vliegen naar Canada

Een reis naar Canada staat op het lijstje van velen. Alle grote steden hebben een internationale luchthaven en velen bieden zelfs een directe verbinding met Amsterdam. Regelmatig worden routenetwerken zelfs uitgebreid. Zo vliegt de KLM vanaf zomer 2015 op Edmonton en heeft TUI een zomerverbinding met het machtige Toronto, waarvandaan de Niagara Falls binnen een uurtje te bereiken zijn. Ook zijn er nog Air Transat en Air Canada die directe vluchten aanbieden.

Goedkope vliegtickets Canada: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Vancouver
Vliegtickets Canada: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Toronto
Vliegtickets Canada: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Ottawa

Goedkoop naar Canada vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Canada vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Canada te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Canada? Geef je op voor de Canada Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Canada vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Canada kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Canada in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Canada boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Canada in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Canada als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Canada

Hoe lang is het vliegen naar Canada? De vluchtduur van een directe vlucht naar de oostkust van Canada is circa 8 uur, maar naar de Canadese westkust ben je al snel 9,5 uur onderweg.

Bijkomende kosten bij vluchten Canada

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *
WOW Air
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Canada o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Canada met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Canada. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Canada zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017