Vliegen naar Manila

Manila is de hoofdstad van de Filipijnen, en de op een na grootste stad van het land. Daarbij is Manila op alle fronten het belangrijkste centrum van het land, zo komen bijna alle...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Manila voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Manila vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Manila vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Manila te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Manila? Geef je op voor de Manila Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Manila vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Manila kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Manila in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Manila boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Manila in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Manila als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Manila

Hoe lang is het vliegen naar Manila? De vluchtduur Amsterdam Manila is minimaal 15 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Manila

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Manila o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Manila met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Manila. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Manila zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017