Vliegen naar Indonesie

De beste deals voor tickets Indonesie? Check de Indonesie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Indonesie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Denpasar
bestemming Denpasar

Altijd al willen reizen naar Bali? Als je wilt vliegen naar Bali, dan reis je naar de hoofdstad van het eiland Denpasar. Als je op vakantie wilt gaan naar Denpasar dan heb je minimaal één tussenstop, vaak in Hongkong, Singapore of Kuala Lumpur. De gemiddelde vluchtduur naar Denpasar bedraagt daardoor tussen de 16 en 18 uur.

Vliegtickets Indonesie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Jakarta
bestemming Jakarta

Vanaf Schiphol Amsterdam gaan rechtstreekse vluchten naar Jakarta, de hoofdstad van Indonesie. Jakarta ligt op het meeste bevolkte eiland van Indonesie genaamd Java. De vluchtduur naar Jakarta vanaf Schiphol Amsterdam, met een directe vlucht, beslaat al snel meer dan 14 uur. Tip; vergelijk eens Schiphol met andere vertreklocaties zoals Brussel of Dusseldorf.

Vliegtickets Indonesie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bali
bestemming Bali

Vliegen naar Bali is reizen naar het meest populaire Indonesische eiland voor toeristen. Niet alleen vanwege de prachtige resorts, maar ook omdat Bali het meest westers van het lnd. Bekijk de beste actuele Bali tickets via de volgende iink!

Luchthavens in Indonesie

Kaart Indonesie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Indonesie

Indonesië is een grootse archipel in Zuidoost Azië en bestaat uit meer dan 15.000 verschillende eilanden. De hoofdstad van Indonesië, Jakarta, ligt op het eiland Java waar ook de wereldberoemde Borobudur tempel is. Indonesië, al is het van origine boeddhistisch, inmiddels het land in de wereld met de meeste islamitische inwoners. Voor een zon, zee en strand vakantie is het eiland Bali een echte aanrader. Echter, naast de heerlijke stranden vind je op dit wonderlijke eiland een fascinerend achterland om oneindig te verkennen.

Hoewel Bali een enorme toeristische trekpleister is, vind je in Indonesië ook nog talloze onbewoonde en onontdekte plekjes. Ook de minder bekende eilanden Borneo, Sumatra, Lombok en de Molukse eilanden zijn allen voor hun eigen redenen populaire bestemmingen in Indonesië. Denk voor een echte Robinson Crusoe vakantie eens aan de Gili-eilanden die niet ver van Bali en Lombok vandaan liggen.

Een bijzonder diverse vakantie Indonesië
De mix van de vele verschillende culturen, de bijzondere natuur en tropische stranden maken Indonesië een bijzonder vakantieland. Indonesië heeft het hele jaar door een heerlijk klimaat met maar één klein nadeel: de moesson. Echter deze vaak intense regenbuien zijn meestal maar van zeer korte duur. De beste reistijd op basis van het klimaat is tussen mei en september.

Hoe boek je goedkope vliegtickets Indonesië?
Goedkoop vliegen naar Indonesië? Er zijn regelmatig aantrekkelijke acties maar het is wel verstandig om niet alleen de prijs maar ook het vluchtschema goed te bekijken. Veel goedkope vluchten naar Indonesië hebben namelijk erg ongunstige overstaptijden. De totale reisduur kan dan flink oplopen. Een ander alternatief wat vaak vrij veel kan schelen is een andere vertreklocatie als optie behouden, bijvoorbeeld Brussel of Düsseldorf.

Zijn er directe vluchten Indonesië vanaf Amsterdam?
De directe vluchten van Amsterdam naar Jakarta bevatten een tussenlanding (voor extra brandstof), waardoor de totale reisduur zo'n 15 uur bedraagt. Naar de andere bestemmingen in Indonesië heb je eveneens minimaal één tussenstop of overstap in het meest gunstige geval kan je in circa 12 uur naar Indonesië reizen.


Handige informatie over de vliegvelden in Indonesië vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Indonesie vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Indonesie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Indonesie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Indonesie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Indonesie vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Indonesie deals. Tip: voor een last minute Indonesie vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Indonesie Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Indonesie? 

De vluchtduur naar Indonesie is afhankelijk van je bestemming en het aantal overstappen. Een directe vlucht naar Jakarta duurt ongeveer 15,5 uur. Overige bestemmingen bereik je gemiddeld in 18 uur totale vliegtijd. Naar enkele luchthavens zoals Ambon of Timika kan de vliegtijd oplopen tot meer dan 24 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Indonesie

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-
TUI.nl
- *
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Qatar Airways
- *
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 30,-
China Eastern Airlines
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Indonesie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Indonesie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024