Vliegen naar Indonesie

Indonesië is een grootse archipel in Zuidoost Azië en bestaat uit meer dan 15.000 verschillende eilanden. De hoofdstad van Indonesië, Jakarta, ligt op het eiland Java waar ook de wereldberoemde Borobudur tempel is. Indonesië, al is het van origine boeddhistisch, inmiddels het land in de wereld met de meeste islamitische inwoners. Voor een zon, zee en strand vakantie is het eiland Bali een echte aanrader. Echter, naast de heerlijke stranden vind je op dit wonderlijke eiland een fascinerend achterland om oneindig te verkennen.

Goedkope vliegtickets Indonesie: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Jakarta
Vliegtickets Indonesie: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Denpasar

Goedkoop naar Indonesie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Indonesie vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Indonesie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Indonesie? Geef je op voor de Indonesie Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Indonesie vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Indonesie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Indonesie in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Indonesie boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Indonesie in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Indonesie als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Indonesie

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Xiamen Airlines Touroperators
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Indonesie o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Indonesie met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Indonesie. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Indonesie zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017