Last minute vliegtickets

BETA
Wil je vandaag vliegen, morgen vertrekken, binnen 1 week op reis of de goedkoopste last minute vlucht aanbiedingen voor de komende 6 weken vergelijken? Hier zetten we elke dag de beste aanbiedingen uit heel Nederland op een rij. OP = OP!

Wie vergelijken jullie allemaal?

Vliegennaar.nl werkt samen zowel met bekende luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, TUIfly, Qatar, Corendon Airlines en Transavia als met een selectie bekende, grote online reisbureaus. Samen met onze partners dekken we 98% van de last minute vlucht aanbiedingen vanuit Nederland af.

Hoe werkt dit overzicht?

Iedere dag opnieuw zoeken door heel Nederland vele tienduizenden mensen naar super last minute deals.  De goedkoopste last minute vluchten die deze zoekers in de afgelopen 24 uur vonden, bij ons en onze partners, tonen voor jou op deze pagina.

Ik kan de actie niet terugvinden op de site van de aanbieder, wat gaat er niet goed?

We verversen de gevonden lastminute vliegticket aanbiedingen meerdere keren per dag. Maar van de allergoedkoopste deals zijn er vaak maar 2, 4 of 6 stoelen beschikbaar en op = op is de regel.

Wat betekend BETA?

Deze tool om voordelige laatste minuut tickets te spotten is nog in ontwikkeling en er kunnen zich dan ook onvolkomenheden voordoen. Gaat er bij jou iets niet helemaal goed? Of heb je suggesties? Laat het ons weten. We waarderen je feedback bijzonder.

Bijkomende kosten bij vluchten

Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar . Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017