Vliegen naar Ho Chi Minh City

Goedkoop vliegen naar Ho Chi Minh City? Reizen naar de zuid Vietnamese stad kan vanaf verschillende luchthavens in Nederland en omstreken. Vergelijk daarom altijd je ticket Amsterdam Ho Chi Minh City met een vlucht naar Ho Chi Minh City vanaf Düsseldorf en Brussel.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 593,-

KLM

aanbevolen v.a. € 640,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ho Chi Minh City voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Ho Chi Minh City

Kaart Ho Chi Minh City

Lees meer over Ho Chi Minh City

...

Directe vlucht Ho Chi Minh City vanaf Amsterdam?
Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam / Brussel / Düsseldorf naar Ho Chi Minh City. Je hebt minimaal één tussenstop of overstap. Vaak kun je het combineren met een overstap in Dubai, Bangkok of Kuala Lumpur. De totale reistijd naar Ho Chi Minh City bedraagt zodoende al snel minimaal zo'n 16 uur. De reis ban Amsterdam naar Ho Chi Minh City is dan ook 9.862 km. De luchthaven van Ho Chi Minh City heet Tan Son Nhat International Airport en is het grootste vliegveld van Vietnam. Ho Chi Minh Airport , is binnen de stadsgrenzen gelegen, op maar  ongeveer 7 kilometer ten noordwesten van het centrum vandaan. Vanaf de luchthaven gaat een lokale bus voor nog geen euro p.p naar de binnenstad van Ho Chi Minh City.

Lastminute aanbieding Ho Chi Minh City vinden?
De beste en makkelijkste manier om effectief een betaalbare last minute vlucht te vinden naar Ho Chi Minh is door gebruik te maken van het nieuw toegevoegde expliciet op last-minute tickets toegespitste vergelijk veld. Hier vindt je alle goedkoopste lastminutes voor Ho Chi Minh City van zowel airlines als reisbureaus.

Ho Chi Minh City ook wel bekend als Saigon is de grootste stad van Vietnam met meer dan 7 miljoen inwoners. Het is niet de hoofdstad van het land, dat is Hanoi in het noorden van Vietnam. Nadat Noord- en Zuid-Vietnam werden herenigd in 1976 werd de stad omgedoopt tot Ho Chi Minh City. De stad bestaat uit 24 districten en heeft een eigen bestuur, net als de provincies van Vietnam. Hoewel Ho Chi Minh City de grootste stad van Vietnam is, is het niet de hoofdstad van het land. Ho Chi Minh City heeft de grootste variëteit aan restaurantjes en eetstalletjes van heel Vietnam.

Het klimaat, wat is de beste tijd om te reizen naarHo Chi Minh City Vietnam?
In Ho Chi Minh City heerst een tropisch klimaat. Het is daar altijd mooi weer dus! De temperatuur ligt tussen de 27 en 30 graden. Ze hebben daar twee seizoenen, een droog- en een regenseizoen. De regenperiode is van mei tot en met november.

Hoewel Ho Chi Minh City bekend staat om de belabberde infrastructuur en de gigantische opstoppingen in het verkeer, kom je hier echt ogen te kort!

Vanuit Ho Chi Minh Stad kun je verschillende excursies boeken. Denk aan een riviercruise over de Mekong, een bezoek aan de Cu Chi tunnels of een Vietnamese kookworkshop.

Waarom een vlucht naar Ho Chi Minh City boeken?
Een greep uit de bezienswaardigheden:
Allereerst natuurlijk het tunnelcomplex van Củ Chi. Welbekend als strategisch wapen van de Vietnamezen ten tijde van de Vietnamoorlog. Met een gids die de weg weet kan je een bezoek aan deze tunnels brengen. Je kunt dan zien waar alles vroeger was; de woonruimtes, de opslagruimtes, de keukens, de commandocentra en de vele valkuilen en nep-ingangen om de vijand te misleiden.

Het Reunification Palace was het presidentiële paleis van Vietnam ten tijde van de Vietnamoorlog. Dit paleis was tevens de plek waar het einde van de Vietnamoorlog werd ingeluid. Een Noord-Vietnamese tank stormde toen door de hekken van het paleis, soldaten haalden de vlag neer en arresteerden de toenmalige president, Duong Van Minh. De bewuste tank staat nog altijd voor het paleis. Dit paleis is nu een museum. Een bezoek aan dit paleis geeft je een idee van de toenmalige sfeer. Je kunt er de vele vertrekken en zalen bezichtigen. Deze zijn nog in het originele jaren 60 en 70 interieur te bezichtigen. De bunker van het paleis is ook opengesteld voor bezoekers.

De dierentuin en botanische tuin van Saigon is zeker een bezoekje waard. Het is één van de oudste dierentuinen ter wereld en huisvest meer dan honderd verschillende dier- en plantensoorten. Je kijkt hier werkelijk je ogen uit!

Als laatste tip geven we je de Bến Thành markt. Dit is een overdekte markt in het district Quận 1 van Ho Chi Minh City. Deze markt wordt als een symbool van de stad gezien. De markt wordt door de lokale bevolking bezocht om lokale ingrediënten en voedsel te kopen. De toeristen kunnen daar prima terecht in hun zoektocht naar souvenirs. Als je daar bent, vergeet dan zeker niet om af te dingen voordat je iets aanschaft. Doorgaans kan je de vraagprijs zeker door 3 delen!

Je kunt op de Bến Thành markt trouwens ook prima eten. Hier worden de echte klassiekers nog geserveerd en bovendien is alles wat je hier eet lekker vers!

Goedkoop naar Ho Chi Minh City vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ho Chi Minh City? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ho Chi Minh City te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ho Chi Minh City? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ho Chi Minh City vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ho Chi Minh City kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ho Chi Minh City vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ho Chi Minh City boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ho Chi Minh City in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ho Chi Minh City Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ho Chi Minh City  

Hoe lang is het vliegen naar Ho Chi Minh City? Vanuit Amsterdam zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Ho Chi Minh City. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 13,5 uur duurt.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Ho Chi Minh City

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Cathay Pacific
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ho Chi Minh City aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ho Chi Minh City zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024