Vliegen naar Dubai

Cheap tickets Dubai zoeken voor een vakantie in dit betoverende land? Zin in een heerlijke temperatuur, mooie stranden een heldere zee en indrukwekkende architectuur? Dan ben je in Dubai absoluut aan het juiste adres! Laat Vliegennaar jou helpen met het vinden van de goedkoopste vliegtickets Dubai vanaf Amsterdam of een andere luchthaven!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dubai voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Dubai vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dubai vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dubai te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dubai? Geef je op voor de Dubai Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dubai vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dubai kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dubai in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dubai boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dubai in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Dubai als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Dubai

Hoe lang is het vliegen naar Dubai? De vluchtduur Schiphol - Dubai is 6 tot 7 uur mits je een ticket Dubai zonder stop hebt geboekt.Bij een vliegreis met overstap tel je daar al snel een paar uurtjes bij op, al zijn dit helaas wel vaak de goedkopere tickets.

Bijkomende kosten bij vluchten Dubai

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
KLM
 € 10,-
TUIfly
 € 15,-
WTC.nl
 € 39,-
Transavia
- *
Corendon.com
 € 28,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dubai o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dubai met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dubai. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dubai zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017