Vliegen naar Brazilie

De beste deals voor tickets Brazilie? Check de Brazilie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Brazilie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Rio de Janeiro
bestemming Rio de Janeiro

Een van de meest populaire steden van Brazilie is Rio de Janeiro. Er gaan directe vluchten van Amsterdam naar Rio met een vluchtduur van zo'n 12 uur. De goedkoopste vluchten zijn echter doorgaans met een vertrek vanaf Brussel en één overstap in bijvoorbeeld Madrid.

Vliegtickets Brazilie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Natal
bestemming Natal

Een van de populairste en goedkoopste bestemmingen voor een strandvakantie in Brazilie. Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Natal, want je dient eenmaal over te stappen. Doorgaans zijn vluchten via Lissabon erg voordelig. Let goed op bij het kiezen van de vlucht op de overstaptijd, die kan flink oplopen.

Vliegtickets Brazilie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Fortaleza
bestemming Fortaleza

Een van de meest bruisende badplaatsen van het land, ook wel het Miami van Brazilie genoemd vanwege de imposante skyline. Let goed op de overstaptijd, want de totale reisduur kan flink oplopen. Je hebt minimaal 1 overstap voor een vlucht naar Fortaleza, doorgaans erg voordelig via Spanje, Amerika of Portugal.

Luchthavens in Brazilie

Kaart Brazilie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Brazilie

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika en kent een prachtige cultuur en natuur. Rio de Janeiro en Sao Paulo vormen hierbij al jaren het hart van de Braziliaanse economie. Vanuit Amsterdam gaan er meerdere directe vluchten, o.a. naar Rio de Janeiro en Sao Paulo. Deze zijn samen met een vlucht naar de hoofdstad Brasilia doorgaans het goedkoopste. Als je verder wilt reizen in Brazilië zijn dit bovendien uitstekende "toegangspoorten" tot het land. Naast directe vluchten zijn er ook genoeg vluchten met een overstap. Deze hebben weliswaar een langere reisduur, maar daar kun je vaak wel veel geld mee besparen!

Airlines die naar Brazilië vliegen
KLM biedt als een van de weinige directe vluchten Brazilië vanuit Amsterdam aan. Andere bekende luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Brazilië zijn Air France, United Airlines, Delta Airlines en TAM Airlines.

Als je voor een rondreis van plan bent om meer dan 2 binnenlandse vluchten te maken, dan kan een airpass een uitkomst bieden. Met deze airpass maak je voor een vaste prijs meerdere binnenlandse vluchten. Zeker als je niet veel tijd wilt verliezen met busreizen over de lange afstanden is het maken van meerdere vluchten zeker geen gek idee. Met de airpass bespaar je vaak de nodige centen en hou je de kosten overzichtelijk

Luchthavens in Brazilië
Brazilië heeft meerdere luchthavens, onder andere in Rio de Janeiro (GIG), Sao Paulo (GRU), Natal (NAT) en Fortaleza (FOR). Brazilië is tweede op de lijst van meeste vliegvelden per land (Amerika staat op nummer 1). Het vliegveld van Rio de Janeiro staat beter bekend als Galeão. Een vlucht naar Rio de Janeiro duurt gemiddeld 15 uur inclusief overstap. Er gaan ook directe vluchten vanuit Amsterdam naar Rio de Janeiro, deze vluchten duren ongeveer 11 uur en zijn vaak wat duurder. 

Sao Paulo heeft 3 luchthavens, waarvan er 2 internationaal zijn. Het vliegveld Guarulhos is het drukste vliegveld van Sao Paulo met betrekking tot passagiers, dit is ook de luchthaven waar de meeste vluchten vanuit Amsterdam landen.  Een directe vlucht naar Sao Paulo vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 11 uur en 14 uur inclusief overstap. De vluchten met een overstap kun je vaak het meeste geld op besparen.

Handige informatie over de vliegvelden in Brazilie vindt je op Vliegveldinfo.nl.

Beste reistijd Brazilië
Doordat Brazilië een grootste land is, heeft het ook veel klimaten. In de maanden juni, juli en augustus kan het in het Zuiden bijvoorbeeld aardig fris worden, in het Noorden is het dan nog erg warm. Check daarom voordat je vertrekt zeker even het klimaat voor de periode waarin je wilt gaan. Het hoogseizoen voor Brazilië ligt in de maanden december tot maart, wanneer het daar zomer is. Niet te missen in deze periode is het carnaval. Wil je gedurende deze tijd naar Brazilië? Boek dan zo vroeg mogelijk je vlucht, want goedkope vliegtickets zullen dan een stuk moeilijker te vinden zijn. De maanden mei tot oktober vormen het laagseizoen. Het weer is nog steeds zeer aantrekkelijk en je kan betere deals vinden om goedkoop te vliegen naar Brazilië. We raden je aan om je vlucht zo snel mogelijk te boeken, ook voor het laagseizoen, om goedkope vliegtickets Brazilië te vinden.

Niet te missen
Ontdek kleurrijk en sprankelend Brazilië het land is divers en biedt veel: van een vakantie vol spanning, safari en cultuur tot een betaalbare vakantie lekker relaxed op het strand. In Brazilië vind je ook prachtige natuur met watervallen en uiteraard het Amazone gebied. De hoofdstad van Brazilië is Brasilia en is geroemd vanwege haar moderne architectuur. Andere grote (kust)steden zijn Rio de Janeiro, Salvador, Porte Alegre, Sao Paulo, Recife en Fortaleza. De stad Manaus ligt in het prachtige Amazone gebied. Carnaval en voetbal zijn de twee meest bekende speerpunten van Brazilië. Het stadion Sambadromo in Rio de Janeiro is het toneel van het kleurrijke carnavalsfeest. De parades en shows zijn een lust voor het oog; dansers in kostuum lopen mee met de versierde vloten op het ritme van swingende sambamuziek.

Wil je alle hoogtepunten van Brazilië in je vakantie meepakken? Denk dan eens aan een rondreis door dit prachtige grote land. Met de grote verschillen in natuur en cultuur door het hele land, is Brazilië zeer geschikt voor een lange rondreis. Een reis door het land duurt gemiddeld zo'n 21 dagen, maar je kan er ook voor kiezen om je eigen route te bepalen. Combineer je reis met de stranden van Copacabana, de natuur van het Amazone gebied en de bekende stad Rio de Janeiro voor een unieke ervaring!

Goedkoop naar Brazilie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Brazilie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Brazilie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Brazilie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Brazilie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Brazilie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Brazilie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Brazilie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Brazilie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Brazilie Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Brazilie? 

Wat is de vliegtijd naar Brazilie met een directe vlucht? De vluchtduur op een rechtstreekse vlucht Brazilie vanaf Amsterdam varieert natuurlijk per bestemming, maar het ligt tussen in de regel rond de 12 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Brazilie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Brazilie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Brazilie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024