Vliegen naar Curitiba

Vanaf Amsterdam zijn er geen rechtstreekse vluchten Curitiba. Daardoor is de vliegtijd van een vlucht Amsterdam Curitiba ook minimaal 15 uur. Meestal heb je een overstap tijdens...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 866,-

Tix

aanbevolen v.a. € 1,200,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Curitiba voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Curitiba

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Curitiba

Kaart Curitiba

Lees meer over Curitiba

... je vlucht op de luchthaven in Rio de Janeiro, Rio Nacional of op het vliegveld in Sao Paulo. Veel KLM / AIRFRANCE vluchten naar Curitiba stoppen ook in Parijs.

Curitiba vluchten met GOL Linhas Aéreas Inteligentes
KLM verkoopt op zijn site ook tickets Curitiba waarvan de luchtvaartmaatschappij GOL Linhas Aéreas Inteligentes de uitvoering voor zijn rekening neemt. Dit is een Braziliaanse luchtvaartmaatschappij die als partner toegetreden is tot het Flying Blue netwerk. Je spaart dus gewoon Flying Blue punten met je vlucht bij deze airline. Die overstap kan overigens ook heel gunstig zijn. Je kunt er zelfs voor kiezen een langere overstap tijd te nemen in Parijs. En dan bijvoorbeeld nog even gaan lunchen aan de Seine!

Goedkope vlucht Curitiba
Wil je besparen op de reisprijs? Kijk dan eens naar KLM vluchten Naar Curitiba met vertrek vanaf Dusseldorf airport, die kunnen soms wel 200,- voordeliger zijn! Een andere manier om aanzienlijk te besparen op je vliegreis is geen tickets Curitiba maar vliegtickets Sao Paulo te boeken: vanaf daar is het maar 3 uur rijden naar Curitiba en de vluchtprijs is gemiddeld al snel 200,- lager.

De luchthaven van Curitiba
Formeel voluit is de naam van het vliegveld Afonso Pena International Airport. Let op: er is nog een vliegveld in Curitiba, maar deze is kleiner. De naam van deze luchthaven is Bacacheri Airport en deze moet je dus waarschijnlijk niet hebben. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Curitiba Airport op Vliegveldinfo.nl.

Over Curitiba
De Braziliaanse stad Curitiba staat bekend als een van de schoonste steden van Zuid-Amerika. In het oude centrum van deze stad staan vijf monumentale gebouwen, o.a. het Iguacu Paleis, die een bezoek waard zijn. Ook moet je zeker de treinrit van Curitiba naar Morretes meemaken. Dit is de meest spectaculaire treinrit van heel Brazilië. Onderweg kom je langs prachtige landschappen en ga je over tientallen bruggen.

Klimaat Curitiba
In Curitiba zijn de seizoenen precies andersom dan in Nederland, het is winter in juni en zomer in januari. In januari ligt de temperatuur rond de 25 graden Celsius, in juni ligt de dagtemperatuur rond de 19 graden. Van april tot en met augustus valt de minste regen, alhoewel er ook dan een bui kan vallen.

Goedkoop naar Curitiba vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Curitiba? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Curitiba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Curitiba? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Curitiba vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Curitiba kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Curitiba vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Curitiba boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Curitiba in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Curitiba Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Curitiba  

Hoe lang is het vliegen naar Curitiba? De kortste vluchtduur naar Curitiba is 14 uur 40 minuten inclusief een tussenstop.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Curitiba

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Curitiba aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Curitiba met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Curitiba zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024