Vliegen naar Vitoria

Goedkope vliegtickets Vitoria Brazilië boeken? De Vitoria Brazil IATA airport code is VIX. Controleer dit altijd als je wil vliegen naar Vitoria er is namelijk ook een Spaanse luchthaven met deze naam!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 691,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Vitoria voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Vitoria

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Vitoria

Kaart Vitoria

Lees meer over Vitoria

...

De stad Vitoria ligt op het gelijknamige eiland voor de kust van Brazilië. Vitoria, een in alle opzichten typisch en authentiek Braziliaanse stad, is tevens de hoofdstad van de deelstaat Espirito Santo. Het eiland is populair onder toeristen die willen diepzeevissen op vakantie in Brazilië.

Goedkoopste vluchten naar Vitoria
De meeste vluchten naar Vitoria hebben een tussenstop in Brasilia of Sao Paulo. Op zoek naar goedkope vliegtickets Vitoria? Overweeg dan om vanaf Düsseldorf naar Vitoria te vliegen. Vliegen vanaf die luchthaven naar het vliegveld van Vitoria is soms voordeliger dan een vlucht vanaf Amsterdam.

De luchthaven van Vitoria Brazilie 
Het adres van de luchthaven van Vitoria is: Eurico de Aguiar Salles Airport, Av Fernando Ferrari s/n,  Vitoria, Brazilie. De airport ligt 13 minuten verwijderd van het stadscentrum.

Meer over een vakantie in Vitoria
De stad is in 1551 opgericht door de Goitacaz stam, die Vitoria vanwege haar schoonheid het honing eiland noemden. Het eiland beschikt ook vandaag nog over 5 mooie stranden, maar toch is de primaire inkomstenbron van Vitoria niet het toerisme maar de haven. Vitoria is overigens ook een universiteitsstad, en dat kan je merken aan het levendige uitgaansleven!

Tip: bestel in een lokaal restaurant zeker een keer de Moqueca, een verrukkelijk traditioneel visgerecht uit deze regio.

Goedkoop naar Vitoria vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Vitoria? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Vitoria te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Vitoria? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Vitoria vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Vitoria kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Vitoria vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Vitoria boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Vitoria in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Vitoria Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Vitoria  

Hoe lang is het vliegen naar Vitoria? De vluchtduur is 15 uur en 35 minuten dit is inclusief een tussenstop van 2 uur en 45 minuten.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Vitoria

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Vitoria aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Vitoria zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024