Vliegen naar Salvador da Bahia

Salvador da Bahia oftewel Salvador is een grote stad aan de noordoostkust van Brazilië. Salvador ademt een en al sfeer uit met de vele kleurrijke huisjes en terrasjes. Het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Salvador da Bahia voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Salvador da Bahia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Salvador da Bahia vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Salvador da Bahia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Salvador da Bahia? Geef je op voor de Salvador da Bahia Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Salvador da Bahia vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Salvador da Bahia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Salvador da Bahia in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Salvador da Bahia boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Salvador da Bahia in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Salvador da Bahia als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Salvador da Bahia

Hoe lang is het vliegen naar Salvador da Bahia? De vluchtduur is 12 uur en 40 minuten met een tussenstop van 1 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Salvador da Bahia

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Salvador da Bahia o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Salvador da Bahia met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Salvador da Bahia. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Salvador da Bahia zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017