Vliegen naar Salvador da Bahia

Salvador da Bahia oftewel Salvador is een grote stad aan de noordoostkust van Brazilië. Salvador ademt een en al sfeer uit met de vele kleurrijke huisjes en terrasjes. Het...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 655,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Salvador da Bahia voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Salvador da Bahia

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Salvador da Bahia

Kaart Salvador da Bahia

Lees meer over Salvador da Bahia

...s. Het historische deel van de stad, Cidade Alta, staat sinds 1985 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De klif aan de baai verdeelt de stad in tweeën. Cidade Alta is gelegen op de klif en Cidade Baixa is het lager gelegen deel. Naast muziekfestivals en het bekende en bovendien grootste carnaval ter wereld is er een hoop te zien in Salvador. Een gids of de ‘Salvador Bus’ zijn ideaal voor de meest interessante plekjes en uitleg. Salvador wordt beschouwd als een geboorteplaats van de Braziliaanse cultuur. Het nalatenschap van de slavenhandel is vandaag de dag nog steeds merkbaar in de cultuur en muziek die de stad rijk is.

Hoe heet het vliegveld van Salvador da Bahia?
De luchthaven is Salvador’s Deputado Luis Eduardo Magalhães International Airport (SSA) en ligt ongeveer 28 kilometer vanaf het stadscentrum. Vanaf het vliegveld vertrekken twee soorten taxi’s, op de meter of de ‘executive taxi’s’ waar de reiziger vooraf betaalt. Andere opties zijn de minibusjes of de regionale bussen die naar veel toeristische delen rijden. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Salvador Bahia Airport op Vliegveldinfo.nl.

 

Goedkoop naar Salvador da Bahia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Salvador da Bahia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Salvador da Bahia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Salvador da Bahia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Salvador da Bahia vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Salvador da Bahia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Salvador da Bahia vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Salvador da Bahia boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Salvador da Bahia in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Salvador da Bahia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Salvador da Bahia  

Hoe lang is het vliegen naar Salvador da Bahia? De vluchtduur is 12 uur en 40 minuten met een tussenstop van 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Salvador da Bahia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Salvador da Bahia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Salvador da Bahia zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024