Vliegen naar Sao Paulo

Opzoek naar goedkope tickets Sao Paulo? Vergelijk in een mum van tijd het allerbeste actuele aanbod voor betaalbare vluchten naar Sao Paulo Brazilie hier op de pagina!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 635,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 647,-

Delta Air lines

aanbevolen v.a. € 635,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sao Paulo voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Sao Paulo

Kaart Sao Paulo

Lees meer over Sao Paulo

...

De voormalige hoofdstad van Brazilië, Sao Paulo, is een miljoenenstad met vele gezichten. De stad staat bekend om de bruisende activiteit, het nachtleven en als cultureel centrum. Overschaduwd door Braziliaanse zon-, zee- en strandbestemmingen als Rio de Janeiro en Salvador is Sao Paulo een van de meeste onderschatte toeristische bestemmingen.

Welke airlines vliegen naar Sao Paulo?
KLM biedt vanuit Amsterdam, Schiphol Airport rechtstreekse vluchten naar Sao Paulo aan.  KLM is tevens de enige luchtvaartmaatschappij die deze vluchten aanbiedt vanuit Nederland. Airlines die met een of meerdere stops vliegen naar Sao Paulo zijn Air France, TAM Airlines, Iberia en United Airlines. 

Luchthavens van Sao Paulo
Het drukste en bekendste vliegveld van Sao Paulo is Guarulhos International Airport (GRU). Hiernaast kent Sao Paulo tevens nog een tweede luchthaven genaamd Congohas Sao Paulo airport voor nationale en regionale bestemmingen. Het is daardoor goed mogelijk dat je met een overstap in Brazilië op deze luchthaven landt. Op een afstand van zo’n 90 km van Sao Paulo ligt de stad Campinas in de deelstaat Sao Paulo. De luchthaven van Campinas heet Viracopos international airport. De luchthaven van Campinas is niet direct bereikbaar vanaf Nederland, als je wilt reizen naar Campinas moet je dus tenminste eenmaal overstappen. Doorgaans zal dat een overstap betekenen in Lissabon. Voor meer handige informatie over São Paulo Guarulhos Airport ga je naar Vliegveldinfo.nl

Verder reizen vanaf de vliegvelden van Sao Paulo
Guarulhos International Airport ligt ongeveer 30 kilometer van het centrum van Sao Paolo vandaan. Om naar het centrum te gaan kan je gebruik maken van taxi’s, bussen en een speciale shuttle bus. Een taxirit naar de binnenstad kan erg lang duren in de spits. Op minder drukke tijdstippen zal dit ongeveer drie kwartier duren. Zeker voor toeristen is het aan te raden om de  blauw en witte Guarucoop radio taxi’s te nemen in plaats van de normale witte taxi’s. Spreek altijd een prijs af voordat je gebruik maakt van de taxi.

Beste reistijd voor Sao Paulo
Sao Paulo heeft door haar ligging een moesson beïnvloed vochtig subtropisch klimaat. Doordat de stad zich onder de evenaar bevindt moet je erop letten dat de winterperiode in onze zomer valt en visa versa.  De winters in Sao Paulo zijn droog met een temperatuur van rond de 15 graden.  Zomers kennen meer regen, maar de temperatuur ligt aangenaam tussen de 19 en 27 graden. De beste periode om naar Sao Paulo te reizen is gedurende de lente en herfst omdat het dan warm en droog is. Ondanks haar verschillende seizoenen is Sao Paulo het hele jaar door populair voor een bezoek. Goedkope vliegtickets Sao Paulo kan je in de regel vinden in juli en augustus, wanneer er meer regen valt. We raden je ook hier aan om zo vroeg mogelijk je vliegtickets te boeken om de goedkoop te kunnen vliegen naar Sao Paulo.

Bezienswaardigheden en tips
Het uitgebreide aanbod aan culturele activiteiten wordt alleen overtroffen door het grote aantal goede restaurants waarin lokale en internationale gerechten op de kaart staan. Clubs, bars en restaurants zijn open tot in de late uurtjes. Vanwege de drukte in de stad, niet alleen tijdens de spits, is het verstandig om de metro, trein of trolleybus te pakken om op tijd op de plaats van bestemming aan te komen. Het historische centrum is een van de plaatsen om ter voet te ontdekken. Sao Paulo heeft nog maar een relatief korte historie, het werd gesticht in 1554 en bleef tot aan het einde van de 19e eeuw niet noemenswaardig groot. Door snelle en grootschalige processen van urbanisatie is Sao Paulo inmiddels uitgegroeid tot de allergrootste stad van heel Zuid-Amerika, met een inwoneraantal van wel 11,5 miljoen.

Campinas is een stad in de Braziliaanse deelstaat Sao Paulo en heeft naar schatting ongeveer 1,1 miljoen inwoners. Campinas betekent grasvelden in het Portugees en komt uit het landschap dat zich uitstrekt om de stad heen.Campinas heeft een grote hoeveelheid bezienswaardigheden variërend en divers in soort. De Castelo Tower is een watertoren in Campinas waar u naar boven kan, dit verschaft u een geweldig uitzicht over Campinas en omstreken. Het oude treinstation in Campinas is omgetoverd tot een nieuw uitgebreid cultureel centrum.

Goedkoop naar Sao Paulo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sao Paulo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sao Paulo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sao Paulo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sao Paulo vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Sao Paulo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Sao Paulo vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sao Paulo boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sao Paulo in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Sao Paulo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sao Paulo  

Hoe lang is het vliegen naar Sao Paulo? De vluchtduur Sao Paulo is 12 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Sao Paulo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sao Paulo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sao Paulo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024