Vliegen naar Recife

Recife, een Braziliaanse metropool gelegen aan zowel de Atlantische Oceaan, als aan de Beberibe en de Capiberibe rivier. De naam heeft Recife te danken aan het zwarte rif dat...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 761,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Recife voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Recife

Kaart Recife

Lees meer over Recife

... vertaald in het Portugees Recife is. Recife heeft als agglomeratie bijna vier miljoen inwoners, en wordt door de eerder genoemde rivieren die in Recife kruisen ook wel het Venetië van Zuid-Amerika genoemd. 

Brazilië is beroemd om haar geweldig uitbundige carnaval, hier vormt Recife zeker geen uitzondering op. Sterker nog, de grootste Carnaval Happening vindt plaats in de binnenstad van Recife op de carnaval zaterdag!

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in Recife Brazilië? Recife heeft buiten de carnaval tijd nog veel meer te bieden, zo bevindt de oudste Synagoge van de Nieuwe Wereld zich in Recife, maar ook vele musea en prachtige architectuur. Recife staat ook bekend om haar prachtige stranden, vooral het strand bij het nabij gelegen Olinda is prachtig en een stuk rustiger dan in Recife. Door het klimaat is de temperatuur jaarrond circa 26 graden, perfect voor een strandvakantie. Houdt wel rekening met de hoeveelheid regen in dit gebied, tussen september en januari valt er de minste regen.

Goedkoop vliegen naar Recife?
Het vliegveld van Recife, genaamd International Airport Guararapas (REC), ligt binnen de agglomeratie op een korte afstand. De luchthaven van Recife biedt diverse vervoersmogelijkheden waaronder een uitstekende metro lijn die dichtbij het vliegveld ligt en natuurlijk vele taxi's die u voor weinig geld naar uw bestemming in Recife brengen. Er gaan geen directe vluchten vanuit Amsterdam Schiphol naar Recife, dus houdt rekening met minimaal 1 overstap. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Recife Guararapes Airport op Vliegveldinfo.nl.

Voordeligste vliegtickets naar Recife, vanaf welke luchthaven?
Voor de goedkoopste vluchten naar Recife kun je het beste verschillende luchthavens van vertrek vergelijken. Kijk ook zeker eens naar vluchten vanaf Düsseldorf of Brussel. Soms vind je hier een goedkope vlucht tussen, maar let zeker ook op de reistijd. De meeste vluchten worden aangeboden vanaf Amsterdam Schiphol.

Goedkoop naar Recife vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Recife? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Recife te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Recife? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Recife vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Recife kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Recife vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Recife boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Recife in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Recife Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Recife  

Hoe lang is het vliegen naar Recife? De vluchtduur Amsterdam Recife is op een vlucht met één overstap volgens de snelste route bijna 15 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Recife

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Air Europa
- *
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Recife aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Recife zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024