Vliegen naar Belo Horizonte

Belo Horizonte bevindt zich in Brazilië en heeft een inwonersaantal van 5 miljoen; hierdoor is het de derde stad van het land. De Braziliaanse stad wordt gekenmerkt door hoge...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Belo Horizonte voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Belo Horizonte

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Belo Horizonte

Kaart Belo Horizonte

Lees meer over Belo Horizonte

... gebouwen en brede straten en is gebouwd als geplande stad. Dat betekent overigens niet dat je er niet kan verdwalen; smalle straatjes leiden je al snel af van de hoofdwegen. Neem dus een plattegrond mee als je op stap gaat!

Vakantie Belo Horizonte
In de wijk Pampulha vind je het gelijknamige meer waar je heerlijk een hapje kunt eten met uitzicht op het water. Ga na Parque Municipal, een groene oase waar je bootjes kunt huren en met kinderen een attractiepark kan bezoeken. Tip: Er gaan veel busreizen vanuit Belo Horizonte. Maak een reisje naar Rio de Janeiro (7 uur met de bus) of de grootste stad van heel Brazilië: Sao Paulo (8 uur).

Luchthaven Belo Horizonte
In Belo Horizonte zijn twee airports; Confins CNF (ook wel Tancredo Neves International genoemd) en Pampulha PLU (Carlos Drummond de Andrade). Vlieg je naar Belo Horizonte dan kom je waarschijnlijk aan op de eerste luchthaven dat circa 40 kilometer van het stadscentrum is verwijderd. Vanaf de luchthaven vertrekken shuttle bussen of taxi’s. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Belo Horizonte Tancredo Neves Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Belo Horizonte vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Belo Horizonte? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Belo Horizonte te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Belo Horizonte? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Belo Horizonte vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Belo Horizonte kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Belo Horizonte vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Belo Horizonte boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Belo Horizonte in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Belo Horizonte Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Belo Horizonte  

Hoe lang is het vliegen naar Belo Horizonte? De vluchtduur Amsterdam Belo Horizonte op een vliegreis met één overstap bedraagt circa 12 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 63 ,-
Londen
€ 774 ,-
Curacao
€ 541 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Belo Horizonte

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Belo Horizonte aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Belo Horizonte met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Belo Horizonte zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023