Vliegen naar Belo Horizonte

Belo Horizonte bevindt zich in Brazilië en heeft een inwonersaantal van 5 miljoen; hierdoor is het de derde stad van het land. De Braziliaanse stad wordt gekenmerkt door hoge...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Belo Horizonte voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Belo Horizonte vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Belo Horizonte vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Belo Horizonte te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Belo Horizonte? Geef je op voor de Belo Horizonte Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Belo Horizonte vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Belo Horizonte kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Belo Horizonte in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Belo Horizonte boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Belo Horizonte in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Belo Horizonte als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Belo Horizonte

Hoe lang is het vliegen naar Belo Horizonte? De vluchtduur Amsterdam Belo Horizonte op een vliegreis met één overstap bedraagt circa 12 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Belo Horizonte

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Belo Horizonte o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Belo Horizonte met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Belo Horizonte. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Belo Horizonte zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017