Vliegen naar Belem

De Braziliaanse stad Belem ligt aan de riviermond van de Amazone en is daarom een ideale verblijfplaats om dit bijzondere stuk natuur te ontdekken. De stad zelf is vrij modern,...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 978,-

KLM

aanbevolen v.a. € 735,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Belem voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Belem

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Belem

Kaart Belem

Lees meer over Belem

... maar er zijn genoeg bijzondere bezienswaardigheden. Een paar voorbeelden zijn de levendige en traditionele Braziliaanse vismarkt (Mercado Ver-o-Peso), het fort Castelo, de kathedraal Se (oudste van heel Belem) en uiteraard een wandeling langs de rivier Amazone. Je kan vanuit Belem ook boottripjes maken naar nabij gelegen eilanden als Ilha do Marajo, Macapa, Santarem en Manaus.

Traditionele Braziliaanse vakantie Belem
Al 200 jaar wordt de tweede zondag van oktober een groot katholiek feest gevierd genaamd Cirio de Nazare. Ongeveer 2 miljoen gelovigen lopen mee in de optocht door de stad. Er zijn praalwagens te bewonderen en de dagen voor het spektakel worden er al activiteiten georganiseerd als markten met traditioneel Braziliaanse producten en lekkernijen.

Goedkope vliegtickets Belem boeken?
Wil je zo goedkoop mogelijk naar Belem vliegen? Bekijk dan hierboven het actuele aanbod vliegtickets. Belem kent twee vliegvelden; het internationale Val de Caes met de code BEL en de kleine luchthaven Belem Brigadeiro Protasio de Oliveira, maar laatstgenoemde ontvangt nagenoeg geen vluchten. De luchthaven Val de Caes zeker wel en is zelfs het een na grootste van Noord-Brazillie!

Goedkoop naar Belem vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Belem? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Belem te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Belem? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Belem vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Belem kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Belem vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Belem boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Belem in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Belem Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Belem  

Hoe lang is het vliegen naar Belem? De vluchtduur Amsterdam Belem beslaat op een vlucht met een overstap tenminste 17,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Belem

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Belem aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Belem met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Belem zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024