Vliegen naar Belem

De Braziliaanse stad Belem ligt aan de riviermond van de Amazone en is daarom een ideale verblijfplaats om dit bijzondere stuk natuur te ontdekken. De stad zelf is vrij modern,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Belem voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Belem vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Belem vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Belem te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Belem? Geef je op voor de Belem Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Belem vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Belem kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Belem in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Belem boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Belem in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Belem als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Belem

Hoe lang is het vliegen naar Belem? De vluchtduur Amsterdam Belem beslaat op een vlucht met een overstap tenminste 17,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Belem

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Belem o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Belem met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Belem. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Belem zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017