Vliegen naar Porto Seguro

Porto Seguro is een plaats en gemeente in het oosten van Brazilie. De naam Porto Seguro komt van 'veilige haven', in de koloniale tijd was dit een van de belangrijkste havens....   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,642,-

KLM

aanbevolen v.a. € 832,-

Tap Portugal Touroperator

aanbevolen v.a. € 946,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Porto Seguro voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Porto Seguro

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Porto Seguro

Kaart Porto Seguro

Lees meer over Porto Seguro

... Tegenwoordig is het een bekende bestemming voor toeristen, onder andere vanwege de goede ligging en mooie stranden.

De seizoenen zijn precies andersom dan in Nederland, in juni, juli en augustus is het winter in Porto Seguro. Je zult dit niet zozeer aan de temperatuur merken (die is het gehele jaar rond tussen de 22 - 24 graden Celsius), maar vooral aan de regenval. De droogste periode is in september en in januari en februari.

In Porto Seguro kun je dus heerlijk ontspannen, tegelijkertijd trekt deze plaats ook veel toeristen vanwege de vele overblijfselen van de koloniale tijd. Het toerisme is de laatste jaren flink gegroeid. Was Porto Seguro in de jaren 70 een klein plaatsje met zo;n 10.000 inwoners, tegenwoordig telt deze stad maar liefst 100.000 inwoners.

Porto Seguro Airport (BPS) is de luchthaven van Porto Seguro. De luchthaven ligt op een kleine 10 minuten rijden van het centrum van Porto Seguro. Vanaf Amsterdam zijn er bijna altijd 2 overstappen nodig, meestal een in Europa en een in Brazilie, zoals via Parijs en Sao Paulo of via Lissabon en Brasilia.

Goedkoop naar Porto Seguro vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Porto Seguro? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Porto Seguro te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Porto Seguro? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Porto Seguro vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Porto Seguro kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Porto Seguro vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Porto Seguro boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Porto Seguro in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Porto Seguro Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Porto Seguro  

Hoe lang is het vliegen naar Porto Seguro? De vluchtduur is ongeveer 21,5 uur met 2 tussenstops van 6,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Porto Seguro

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Porto Seguro aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Porto Seguro zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024