Vliegen naar Sao Luis

Sao Luis, ook wel Sao Luiz genoemd, heeft een rijke koloniale geschiedenis. De binnenstad staat vol met vele pastelkleurige gebouwen die bedekt zijn met tegeltjes, azulejo en de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 958,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sao Luis voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Sao Luis

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Sao Luis

Kaart Sao Luis

Lees meer over Sao Luis

... en de straten zijn bedekt met kinderkopjes. Het historische centrum is nog in goede staat en maakt onderdeel uit van de UNESCO werelderfgoedlijst. Ook de typische cuisine, de tradities, festival en live reggae feesten zorgen ervoor dat de cultuur van Sao Luis totaal anders is dan die van andere Braziliaanse steden.

Het eiland van Sao Luis scheidt de baai van São Marcos en de baai van Sao José. Aan de noordkant van de stad bevinden zich een aantal stranden, waarvan Ponta d’Areia de meest populaire is. Het gebied heeft te maken met een groot verschil in getijden. In de lente kan het water bij vloed tot wel tien meter hoger staan, waardoor er geen droog zand meer overblijft.

Luchthaven Sao Luis
Marechal Cunha Machado International Airport (SLZ) is het vliegveld van Sao Luis, dat hemelsbreed op 10 kilometer afstand ligt van het centrum. Met de bus die voor de aankomsthal vertrekt duurt het ongeveer 45 minuten om midden in het historische centrum te komen. Ook rijden er taxi’s van en naar de stad.

Goedkoop naar Sao Luis vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sao Luis? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sao Luis te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sao Luis? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sao Luis vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Sao Luis kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Sao Luis vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sao Luis boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sao Luis in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Sao Luis Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sao Luis  

Hoe lang is het vliegen naar Sao Luis? De vluchtduur Sao Luis is 17 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Sao Luis

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sao Luis aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sao Luis met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sao Luis zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024