Vliegen naar Brasilia

Brasilia is sinds 1960 de hoofdstad van Brazilië, de steden Rio de Janeiro en Salvador zijn eerder de revue gepasseerd. Brasilia is een geplande, moderne stad en heeft...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 870,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Brasilia voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Brasilia

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Brasilia

Kaart Brasilia

Lees meer over Brasilia

... hierdoor een bijzondere architectuur. Het is in 4 jaar tijd gebouwd en heeft verschillende zones voor woningen, industrie, ziekenhuizen en commercie.

De stad Brasilia ligt vrij centraal in Brazilie op ongeveer 750 kilometer van de kust. Rio de Janeiro ligt op een gelijke afstand en Belo Horizonte iets dichterbij op respectievelijk 600 kilometer. De beste maanden om de stad te bezoeken zijn mei en juni, omdat het dan nog niet zo warm is. In de zomer kan het wel 30 graden worden en in de winter is het gewoon fris, maar het blijft boven het vriespunt.

Luchthaven informatie Brasilia Juscelino Kubitschek
De luchthaven van Brasilia heet Juscelino Kubitschek (BSB) naar de president die ook de bouw van de stad onder zijn leiding had. Dit vliegveld ligt op circa 11 km buiten de stad. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Brasília Airport op Vliegveldinfo.nl.

Meer over Brasilia
Leuk weetje: De stad heeft de vorm van een vliegtuig of vogel met uitgespreide vleugels. Het is de moeite waard om tijdens je verblijf in Brasilia de televisietoren (Torre de Televisao) op te gaan, je treft hier een prachtig panorama van de stad. Meer bezienswaardigheden zijn onder andere de futuristische kathedraal opgetrokken uit glas en betonnen pilaren en de moderne Dom Bosco kerk met prachtige kristallen kroonluchter. Brasilia is zogezegd erg eigentijds; liefhebbers van moderne gebouwen kunnen hier hun ogen rijkelijk de kost geven.

Goedkoop naar Brasilia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Brasilia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Brasilia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Brasilia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Brasilia vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Brasilia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Brasilia vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Brasilia boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Brasilia in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Brasilia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Brasilia  

Hoe lang is het vliegen naar Brasilia? De gemiddelde vluchtduur voor Brasilia, Amsterdam Brasilia, bedraagt tussen de 14 en 17 uur, afhankelijk van de overstapduur.

Nieuwste Error Fares

€ 63 ,-
Londen
€ 774 ,-
Curacao
€ 541 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Brasilia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Brasilia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Brasilia met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Brasilia zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023