Vliegen naar Porto Alegre

Er is actueel geen directe vlucht Amsterdam - Porto Alegre Brazilië. Maar je kunt wel met stop of overstap vliegen vanaf Schiphol. Hieronder de opties op een rij.

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 924,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Porto Alegre voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Porto Alegre

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Porto Alegre

Kaart Porto Alegre

Lees meer over Porto Alegre

...

Goedkoop vliegticket Porto Alegre
Voor wie een voordelig ticket Porto Alegre zoekt (let op niet te verwarren met vliegen naar Porto Portugal) hebben we een bijzondere tip: boek je Porto Alegre vlucht bij KLM via Antwerpen. Want inclusief Thalys kaartje ben je vanaf Antwerpen Station vaak nog veel voordeliger uit dan wanneer je in Schiphol start!

Wil je een rondreis door dit prachtige land maken? Bekijk dan zeker ook alle andere opties voor vliegen naar Brazilie. Vooral wanneer je binnen 2 maanden weg wil zal je met bijvoorbeeld een last minute Sao Paulo meestal veel besparen. 

Over Porto Alegre Brazilie 
Dit is een van de grotere steden in Brazilië en is gelegen in het zuiden van dit land. De stad is tevens de hoofdstad van de staat Rio Grande Do Sul. Porto Alegre is bekend als de plaats die al meerdere keren locatie is geweest van het Wereld Sociaal Forum, een bijeenkomst die jaarlijks wordt gehouden door de zogenoemde anders globalisten. Er wonen 1,5 miljoen mensen in Porto Alegre.

Wat is de beste tijd om naar Porto Alegre te reizen?
In Porto Alegre liggen de seizoenen precies andersom dan in Nederland. In januari, de warmste maand, wordt het 31 graden Celsius overdag. In de nacht koelt het af naar een graad of 19. Juni en juli zijn de koudste maanden, het wordt dan overdag gemiddeld zo'n 19 graden Celsius. Dit zijn ook de natste maanden van het jaar. Neerslag valt vooral in de vorm van regen, sneeuw is erg uitzonderlijk in Porto Alegre.

Hoe heet het vliegveld van Porto Alegre?
Porto Alegre International Airport (POA)cis de luchthaven van Porto alegre en het belangrijkste vliegveld van de regio. Officieel heet dit vliegveld Salgado Filho International Airport. De luchthaven is 15 minuten verwijderd van het stadscentrum van Porto Alegre. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Porto Alegre Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Porto Alegre vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Porto Alegre? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Porto Alegre te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Porto Alegre? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Porto Alegre vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Porto Alegre deals. Tip: voor een last minute Porto Alegre vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Porto Alegre Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Porto Alegre Brazilie?  

Hoe lang is de vliegtijd naar Porto Alegre Brazilie? De minimale vluchtduur Amsterdam Porto Alegre beslaat 15,5 uur op een vlucht met een korte overstap.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Porto Alegre

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Porto Alegre aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Porto Alegre zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024