Vliegen naar Porto Alegre Brazilie

Porto Alegre is een van de grotere steden in Brazilië en is gelegen in het zuiden van dit land. De stad is tevens de hoofdstad van de staat Rio Grande Do Sul. Porto Alegre is...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 797,-

Tix

aanbevolen v.a. € 636,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Porto Alegre Brazilie voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Porto Alegre Brazilie

Kaart Porto Alegre Brazilie

Lees meer over Porto Alegre Brazilie

... bekend als de plaats die al meerdere keren locatie is geweest van het Wereld Sociaal Forum, een bijeenkomst die jaarlijks wordt gehouden door de zogenoemde anders globalisten. Er wonen 1,5 miljoen mensen in Porto Alegre.

Wat is de beste tijd om naar Porto Alegre te reizen?
In Porto Alegre liggen de seizoenen precies andersom dan in Nederland. In januari, de warmste maand, wordt het 31 graden Celsius overdag. In de nacht koelt het af naar een graad of 19. Juni en juli zijn de koudste maanden, het wordt dan overdag gemiddeld zo'n 19 graden Celsius. Dit zijn ook de natste maanden van het jaar. Neerslag valt vooral in de vorm van regen, sneeuw is erg uitzonderlijk in Porto Alegre.

Hoe heet het vliegveld van Porto Alegre?
Porto Alegre International Airport (POA)cis de luchthaven van Porto alegre en het belangrijkste vliegveld van de regio. Officieel heet dit vliegveld Salgado Filho International Airport. De luchthaven is 15 minuten verwijderd van het stadscentrum van Porto Alegre Vanaf Amsterdam vlieg je bijvoorbeeld via Lissabon en Brasilia of via Parijs en Sao Paulo naar Porto Alegre.

Goedkoop naar Porto Alegre Brazilie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Porto Alegre Brazilie vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Porto Alegre Brazilie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Porto Alegre Brazilie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Porto Alegre Brazilie vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Porto Alegre Brazilie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Porto Alegre Brazilie in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Porto Alegre Brazilie boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Porto Alegre Brazilie in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Porto Alegre Brazilie Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Porto Alegre Brazilie?  

Hoe lang is de vliegtijd naar Porto Alegre Brazilie? De minimale vluchtduur Amsterdam Porto Alegre beslaat 15,5 uur op een vlucht met een korte overstap.

Nieuwste Error Fares

€ 402 ,-
Natal
€ 26 ,-
Kos
€ 50 ,-
Rome

Bijkomende kosten bij vluchten Porto Alegre Brazilie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Porto Alegre Brazilie o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Porto Alegre Brazilie met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Porto Alegre Brazilie. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Porto Alegre Brazilie zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019