Vliegen naar Manaus

In het noorden van Brazilie ligt de stad Manaus, midden in de Amazone. Het is een populaire bestemming voor eco-toeristen. De meeste tropische bestemmingen hebben een droogte- en...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 975,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Manaus voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Manaus

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Manaus

Kaart Manaus

Lees meer over Manaus

... een regenseizoen, maar Manaus heeft een heel erg nat seizoen en een iets minder nat seizoen. In augustus valt er de minste regen, het is er dan gemiddeld zo'n 27 graden celsius.

Manaus heeft maar liefst 2,5 miljoen inwoners en ligt bij twee rivieren die kilometers lang naast elkaar kabbelen. De legende zegt dat deze 2 rivieren nooit met elkaar zullen mixen. Door de verschillende kleuren water wordt dit fenomeen ook wel 'Meeting of the Waters' genoemd.

Door de rubberindustrie die Manaus kent, heeft de stad een aantal prachtige gebouwen kunnen bouwen. Zo is het Grote Opera die in Parijs staat nagebouwd in de vorm van Teatro Amazonas. Een aantal keer per dag vindt hier een Engelstalige rondleiding plaats.

Luchthaven Manaus
Manaus heeft een internationale luchthaven, Eduardo Gomes International Airport genaamd. Er wordt eigenlijk alleen gevlogen naar Zuid- en Noord Amerikaanse steden. Vanaf Amsterdam maak je dan ook een overstap, waarschijnlijk in Sao Paulo of Rio de Janeiro.

Goedkoop naar Manaus vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Manaus? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Manaus te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Manaus? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Manaus vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Manaus kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Manaus vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Manaus boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Manaus in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Manaus Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Manaus  

Hoe lang is het vliegen naar Manaus? De vluchtduur is 19 uur incl. een tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Manaus

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Manaus aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Manaus met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Manaus zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024