Vliegen naar Lagoa Santa

Lagoa Santa is een relatief kleine stad in de aan de kust gelegen Braziliaanse staat Minas Gerais met ongeveer 50.000 inwoners. Lagoa Santa ligt net ten noorden van de grootste...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lagoa Santa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lagoa Santa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lagoa Santa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lagoa Santa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lagoa Santa? Geef je op voor de Lagoa Santa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lagoa Santa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lagoa Santa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lagoa Santa in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lagoa Santa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lagoa Santa in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lagoa Santa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lagoa Santa

Hoe lang is het vliegen naar Lagoa Santa? Omdat er geen directe vluchten gaan naar Lagoa Santa moet je altijd een overstap maken. Daarom is de vluchtduur ook ongeveer 14,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lagoa Santa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lagoa Santa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lagoa Santa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lagoa Santa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lagoa Santa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017