Vliegen naar Lombok

Lombok is eiland dat toe behoort aan Indonesië en deel uitmaakt van de Kleine Soenda Eilanden in de Indische Oceaan. Lombok ligt tussen Bali en Soembawa gelokaliseerd, heeft...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lombok voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lombok vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lombok vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lombok te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lombok? Geef je op voor de Lombok Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lombok vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lombok kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lombok in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lombok boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lombok in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lombok als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lombok

Hoe lang is het vliegen naar Lombok? De vluchtduur is 17 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lombok

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lombok o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lombok met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lombok. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lombok zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017