Vliegen naar Lombok

Lombok is eiland dat toe behoort aan Indonesië en deel uitmaakt van de Kleine Soenda Eilanden in de Indische Oceaan. Lombok ligt tussen Bali en Soembawa gelokaliseerd, heeft...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 665,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 665,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lombok voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lombok

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lombok

Kaart Lombok

Lees meer over Lombok

... als hoofdstad Mataram en heeft een inwoneraantal van ongeveer 3,2 miljoen.

Mataram is de hoofdstad van de provincie waar Lombok deel van uitmaakt genaamd West Nusa Tenggara. Mataram heeft een inwoneraantal van 400.000 en is het economische, sociale en culturele centrum van Lombok.

Mataram is een stad op het Indonesische eiland Lombok. Vanaf hier kun je dit tropische eiland en haar omgeving gaan ontdekken. Parelwitte stranden, een azuurblauwe zee, een prachtig binnenland, Lombok heeft het allemaal. Over dit eiland wordt wel eens gezegd dat het het kleinere broertje van Bali is. Geen grote resorts en hotels, maar allemaal net even kleinschaliger. Toch moet je er rekening mee houden dat er op Lombok ook veel toeristen zijn.

Lombok heeft een zeer bijzondere mix van Flora en Fauna in het binnenland en in het omringende water. Lombok ligt namelijk op de "Wallacelijn": de natuurlijke afscheidingslijn tussen het Aziatische en het Australische ecosysteem. Lombok is door dit bijzondere klimaat anders dan elke andere plaats op de wereld. Het eiland is dan ook erg geliefd bij bijvoorbeeld duikers en reizigers die naar Indonesië komen voor de "echte natuur".

Wil je goedkoop vliegen naar Lombok?
Lombok heeft een internationale luchthaven namelijk Bandara International Lombok. Het is helaas niet mogelijk om direct op Lombok te vliegen en je moet dus tenminste eenmaal overstappen. De overstap vindt dan hoogst waarschijnlijk plaats op Singapore, Jakarta, Bali of elders in Azië. De luchthaven Bandara International Lombok, ligt zo'n 33km ten zuidoosten van Mataram.

Goedkope rondreis Indonesië
Als je een rondreis door Indonesië wilt maken is Lombok dan ook  eigenlijk wel een verplichte stop door haar ongerepte unieke natuur en klimaat.

Goedkoop naar Lombok vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lombok? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lombok te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lombok? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lombok vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lombok kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lombok vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lombok boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lombok in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lombok Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lombok  

Hoe lang is het vliegen naar Lombok? De vluchtduur is 17 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Lombok

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUI.nl
 € 40,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lombok aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lombok met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lombok zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023