Vliegen naar Borneo

In het werelddeel Azië is het eiland Borneo gelegen. Bijzonder is dat zowel Maleisië, Indonesië als Brunei hier grondgebied hebben. Bedenk voor een reis naar Borneo heel goed naar welke luchthaven je reist, want de afstanden op het eiland zelf zijn erg groot en doorgaans alleen per binnenlandse vlucht of bus bereisbaar. Ter plaatse zijn gemakkelijk voordelige vluchten te boeken, zeker bij bijvoorbeeld AirAsia. Maar als je over land reist zie je natuurlijk meer van het overweldigende eiland. 

Goedkope vliegtickets Borneo: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kota Kinabalu
Vliegtickets Borneo: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kuching

Goedkoop naar Borneo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Borneo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Borneo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Borneo? Geef je op voor de Borneo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Borneo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Borneo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Borneo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Borneo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Borneo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Borneo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Borneo

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Borneo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Borneo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Borneo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Borneo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017