Vliegen naar Semarang

Rechtstreekse vlucht naar Semarang op Java, Indonesie? Helaas zijn er geen directe vluchten vanaf Schiphol of de luchthavens in het Duitse grensgebied naar Semarang.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Semarang voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Semarang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Semarang vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Semarang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Semarang? Geef je op voor de Semarang Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Semarang vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Semarang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Semarang in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Semarang boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Semarang in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Semarang als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Semarang

Hoe lang is het vliegen naar Semarang? De vluchtduur is 17 uur met een tussenstop van 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Semarang

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Semarang o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Semarang met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Semarang. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Semarang zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017