Vliegen naar Semarang

Rechtstreekse vlucht naar Semarang op Java, Indonesie? Helaas zijn er geen directe vluchten vanaf Schiphol of de luchthavens in het Duitse grensgebied naar Semarang.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 745,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Semarang voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Semarang

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Semarang

Kaart Semarang

Lees meer over Semarang

...

Semarang Airport
Het vliegveld van Semarang genaamd Achmad Yani International Airport (SRG) ligt op 15 minuten afstand van het centrum van Semarang. Vanuit Nederland gaan geen directe vluchten naar Semarang, zoals al aangegeven, doorgaans heb je een overstap op Singapore of Kuala Lumpur. Tegenwoordig vliegen vanaf deze grote luchthavens ook lowcostcarriers zoals AirAsia.com. Een goedkoop ticket naar Kuala Lumpur of Singapore kun je dus zeker meenemen in je vergelijking, om ter plaatse een voordelige binnenlandse vlucht te scoren. De reisduur bedraagt inclusief overstap al snel zo'n 20 uur.

Semarang, Java, Indonesie
Semarang is een stad op het Indonesische eiland Java met een inwonertal van 1,5 miljoen. Semarang heeft een tropisch klimaat met gemiddelde temperaturen van 28 graden.

Bezienswaardigheden Semarang
Semarang is een bekende bestemming voor verschillende zakenreizigers, maar ook toeristen kunnen terecht in Semarang. Het prachtige eiland Java biedt prachtige bezienswaardigheden en culturele schatten, zoals de Borobodur. Ook de natuur is zeer bijzonder op Java, je vindt er stranden, rijstvelden, vulkanen en tropisch regenwoud. Een beetje een verdrietige bezienswaardigheid in Semarang is het Nederalndse ereveld of de begraafplaats Kalibanteng.Hier liggen 3100 Nederlandse oorlogsslachtoffers en militairen begraven.

Semarang - Jakarta per trein
Semarang heeft ook een station. Dagelijks gaan er treinen naar de hoofdstad Jakarta, maar ook naar Bandung en Surabaya. Vanaf het station gaan er tevens diverse bussen en bestaat de mogelijkheid om minibusjes te charteren. Deze minibusjes worden lokaal angkot genoemd en zijn zeer goedkoop.

Goedkoop naar Semarang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Semarang? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Semarang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Semarang? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Semarang vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Semarang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Semarang vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Semarang boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Semarang in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Semarang Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Semarang  

Hoe lang is het vliegen naar Semarang? De vluchtduur is 17 uur met een tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 363 ,-
Zuid-Afrika
€ 469 ,-
Cancun
Europa

Bijkomende kosten bij vluchten Semarang

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Semarang aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Semarang met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Semarang zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023