Vliegen naar Solo City Java

Solo is de korte naam voor Surakarta en ligt centraal op het Indonesische eiland Java. Solo is een stad die nooit slaapt vanwege de winkels, restaurants en vooral typische, kleine...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 866,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Solo City Java voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Solo City Java

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Solo City Java

Kaart Solo City Java

Lees meer over Solo City Java

... eetstalletjes waarvan er velen bijna 24 uur per dag open zijn. Naast de traditionele Javaanse keuken vind je er ook Westerse gerechten en invloeden uit de Nederlandse koloniale tijd.

Luchthaven infomatie Solo City
Solo's Adisumarmo International Airport (SOC)ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van de stad. Garuda Indonesia is één van de luchtvaartmaatschappijen die met een relatief korte verbinding vliegen van Amsterdam naar Solo City. Het loont altijd de moeite om voor de goedkoopste tarieven een vertrek vanaf Brussel te overwegen ten opzichte van Amsterdam. De beste manier van vervoer ter plaatse is de taxi. Ze zijn goedkoop en je kan onderhandelen over de prijs. Doe dit uiteraard wel altijd vooraf!

Meer over Solo City Java: de hoofdstraat die de stad doorkruist is Jl. Slamet Riyadi. Aan deze straat vind je de meeste toeristische trekpleisters. Ook zijn bevinden er zich vele hotels, restaurants en winkelcentra in de buurt van de hoofdstraat. Hier zie je de economische vooruitgang en cultuur goed terug. Vergeet niet om langs het Batik Danar Hadi museum te gaan en de uitgebreide Batik collectie te bezichtigen, waar ook nog invloeden van de Nederlandse koloniale tijd terug in is te vinden. Ook kan je overal in de stad Batik kledingstukken kopen. Eetstalletjes vormen ook een belangrijk onderdeel van het straatbeeld in Solo en durf dit gewoon eens aan! Voor de kleinste prijsjes tref je de heerlijkste gerechten, zoals Soto of Nasi.

Goedkoop naar Solo City Java vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Solo City Java? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Solo City Java te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Solo City Java? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Solo City Java vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Solo City Java kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Solo City Java vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Solo City Java boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Solo City Java in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Solo City Java Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Solo City Java  

Hoe lang is het vliegen naar Solo City Java? De vluchtduur is ruim 17,5 uur inclusief een tussenstop van ongeveer 3 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Solo City Java

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Solo City Java aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Solo City Java met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Solo City Java zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023