Vliegen naar Java

Het schitterende eiland Java, dat onderdeel is van Indonesië, is met bijna 140 miljoen inwoners en een oppervlakte van drie x Nederland het meest dicht bevolkte eiland ter wereld. Die drukte merk je overigens vooral in bruisend Jakarta, de hoofdstad van Java, in de bergen en bij de rijstvelden is het nog steeds heel erg vredig!

Goedkope vliegtickets Java: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Jakarta
Vliegtickets Java: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Jogjakarta

Goedkoop naar Java vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Java vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Java te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Java? Geef je op voor de Java Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Java vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Java kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Java in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Java boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Java in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Java als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Java

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Java o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Java met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Java. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Java zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017