Vliegen naar Java

De beste deals voor tickets Java? Check de Java aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Java : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Jakarta
bestemming Jakarta

Vanaf Schiphol Amsterdam gaan rechtstreekse vluchten naar Jakarta, de hoofdstad van Indonesie. Jakarta ligt op het meeste bevolkte eiland van Indonesie genaamd Java. De vluchtduur naar Jakarta vanaf Schiphol Amsterdam, met een directe vlucht, beslaat al snel meer dan 14 uur. Tip; vergelijk eens Schiphol met andere vertreklocaties zoals Brussel of Dusseldorf.

Vliegtickets Java : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Jogjakarta
bestemming Jogjakarta

In de buurt van het UNESCO werelderfgoed 'de Borobudur' ligt de luchthaven van Jogjakarta op ongeveer 1 a 1,5 uur rijden.

Luchthavens in Java

Kaart Java

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Java

Tot de top bezienswaardigheden op Java behoren het boeddhistische heiligdom Borobudur, de bruisende stad Jogjakarta en de beroemde Prambanan tempel. 

De belangrijkste luchthaven op Java is Jakarta Soekarno Hatta International Airport die de airport code CGK heeft. De lokale bevolking van Java noemt het vliegveld overigens meestal Cengkareng. De luchthaven staat bekend als bijzonder efficiënt. In het jaarlijkse Forbes onderzoek scoorde deze meerdere keren hoog in de wereld top 10 op punctualiteit en haalde zelfs een keer de tweede plaats!

Reizen naar Java? Lees meer tips in de online reisgids.

Goedkoop naar Java vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Java? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Java te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Java? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Java vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Java kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Java vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Java boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Java in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Java Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Java? 

De vluchtduur naar Java is 14 tot 20 uur. Naar Jakarta gaan directe vluchten, maar voor andere bestemmingen is er ten minste een overstap nodig, zodat de vliegtijd oploopt.

Bijkomende kosten bij vluchten Java

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
China Eastern Airlines
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Java aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Java zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024