Vliegen naar Makassar

De goedkoopste vliegtickets Makassar boeken? Zet dan deze pagina bij je favorieten en / of maak gebruik van onze flight alert service voor vliegen naar Makassar!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,138,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Makassar voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Makassar

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Makassar

Kaart Makassar

Lees meer over Makassar

...

Makassar is een stad op het Indonesische eiland Sulawesi. Het is nog lang niet zo druk en populair als de bekendere eilanden Java, Bali en Lombok, maar het heeft net zoveel moois. De binnenlanden zijn bergachtig, je vind er vulkanen maar ook oerwouden. Een paar dagen relaxen? De azuurblauwe zee van Makassar ligt op je te wachten.

Vanaf Amsterdam gaan er geen rechstreekse vluchten naar Makassar Airport, een overstap is dus noodzakelijk, meestal stap je over in Jakarta of Bangkok. De totale reisduur naar Makassar bedraagt zodoende al snel zo'n 15 uur. Goedkope vluchten naar Makassar zijn ook te vinden met bijvoorbeeld een vertrek vanaf Brussel, zeker de moeite waard om mee te nemen in je vergelijking. Naar Indonesië vliegen meerdere luchtvaartmaatschappijen, zoals o.a. Garuda Indonesia, Singapore Airlines, KLM en Emirates, die nog weleens leuke actietarieven hebben. Om daar snel van op de hoogte te zijn is de flight alert voor Makassar een uitkomst! Je krijgt dan direct bericht, zoadra er een scherp tarief te boeken is.

Als je van flora en fauna houdt zit je op Sulawesi trouwens ook goed. Dit eiland heeft jaren afgelegen gelegen, door een bijzondere door de natuur gevormde geul in zee. Hierdoor zijn de dieren en planten die je hier vind nergens anders op de wereld te vinden, omdat ze door de geul niet weg konden uit Sulawesi.

De warmste maanden van Makassar zijn juli en augustus, het wordt dan overdag ongeveer 31 graden Celsius. Ook valt er dan de minste regen. De watertemperatuur is maar liefst 28 graden Celsius. De rest van het jaar wordt de landtemperatuur als de zeetemperatuur nauwelijks koeler, alleen heb je in de overige maanden meer kans op regen.

Goedkoop naar Makassar vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Makassar? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Makassar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Makassar? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Makassar vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Makassar deals. Tip: voor een last minute Makassar vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Makassar Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Makassar  

Hoe lang is het vliegen naar Makassar? Er gaan geen directe vluchten naar Makassar. Je moet minimaal 1 overstap maken. Daardoor is de vluchtduur 20 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Makassar

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Makassar aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Makassar zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024