Vliegen naar Makassar

Makassar is een stad op het Indonesische eiland Sulawesi. Het is nog lang niet zo druk en populair als de bekendere eilanden Java, Bali en Lombok, maar het heeft net zoveel moois....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Makassar voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Makassar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Makassar vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Makassar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Makassar? Geef je op voor de Makassar Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Makassar vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Makassar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Makassar in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Makassar boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Makassar in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Makassar als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Makassar

Hoe lang is het vliegen naar Makassar? Er gaan geen directe vluchten naar Makassar. Je moet minimaal 1 overstap maken. Daardoor is de vluchtduur 20 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Makassar

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Makassar o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Makassar met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Makassar. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Makassar zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017