Vliegen naar Jogjakarta

Vliegen naar Jogjakarta? Jogjakarta oftewel Jogya, ligt op het eiland van Java dat hoort bij de eilandenstaat Indonesie. Op cultureel gebied is Jogjakarta het bruisende hart van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Jogjakarta voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Jogjakarta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Jogjakarta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Jogjakarta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jogjakarta? Geef je op voor de Jogjakarta Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jogjakarta vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Jogjakarta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Jogjakarta in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Jogjakarta boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Jogjakarta in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Jogjakarta als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Jogjakarta

Hoe lang is het vliegen naar Jogjakarta? De vluchtduur is 16,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Jogjakarta

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Jogjakarta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Jogjakarta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Jogjakarta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jogjakarta zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017