Vliegen naar Jogjakarta

Vliegen naar Jogjakarta? Jogjakarta oftewel Jogya, ligt op het eiland van Java dat hoort bij de eilandenstaat Indonesie. Op cultureel gebied is Jogjakarta het bruisende hart van...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,394,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Jogjakarta voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Jogjakarta

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Jogjakarta

Kaart Jogjakarta

Lees meer over Jogjakarta

... Java. Je ontdekt hier vele religieuze bouwwerken, mooie stranden en de lekkerste gerechten.

Jogjakarta ook wel als Yogjakarta geschreven is een enorm grote stad met als agglomeratie wel bijna 2,5 miljoen inwoners. Jogjakarta was kortstondig de hoofdstad van Java tijdens de Indonesische revolutie na WO 2. 

Het vliegveld van Jogjakarta heet luchthaven Adisucipto ligt op ongeveer vijftien kilometer van de binnenstad van Jogjakarta vandaan maar door het bijna altijd drukke verkeer duurt het wel een half uurtje rijden. Het vliegveld Jogjakarta biedt dezelfde services en kwaliteiten die wij als Nederlander gewend zijn van een vliegeveld. Het vliegveld biedt diverse mogelijkheden voor verder vervoer naar uw bestemming in en rondom Jogjakarta waaronder de altijd aanwezige taxi's en autoverhuurbedrijven.

Op zoek naar de goedkoopste vliegtickets Jogjakarta? Goedkope vluchten Jogjakarta vind je eenvoudig met de gratis flight alert. Geef aan hoeveel je maximaal wilt betalen en je ontvangt vliegticket Jogjakarta acties per mail.

Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets Jogjakarta!

Goedkoop naar Jogjakarta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Jogjakarta? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Jogjakarta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jogjakarta? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jogjakarta vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Jogjakarta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Jogjakarta vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Jogjakarta boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Jogjakarta in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Jogjakarta Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Jogjakarta  

Hoe lang is het vliegen naar Jogjakarta? De vluchtduur is 16,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Jogjakarta

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Jogjakarta aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Jogjakarta met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jogjakarta zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024