Vliegen naar Ambon

Vakantie op Ambon? Dit eiland maakt deel uit van de Molukken in Indonesië en heeft zowel prachtige stranden als een eindeloze jungle met mooie natuur. Het bekendste eiland...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 893,-

Garuda Indonesia

aanbevolen v.a. € 935,-

Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 893,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ambon voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Ambon

Kaart Ambon

Lees meer over Ambon

... van de Molukken heeft ongeveer 310000 inwoners. Het eiland is verdeeld in twee schiereilanden. De noordelijke kant Hitoe is groter dan het zuidelijke deel. Het zuidelijke deel Letimor heeft de meeste inwoners omdat de hoofdstad van Ambon, Ambon stad daar gelegen is.

Bezienswaardigheden vakantie Ambon
De gelijknamige stad Ambon heeft een belangrijke haven en kijkt uit over een idyllische baai. Het onderwater leven in Ambon is uitzonderlijk, een ideale duiklocatie dus. Verder kun je er heerlijke visgerechten eten! Hoewel het Indonesische eiland erg mooi is en je er koloniaal erfgoed treft, is Ambon (nog) geen typische toeristen bestemming. De traditionele kleding van Ambon is kleurrijk, zeker voor bruiloften wordt alles (letterlijk) uit de kast gehaald. Het eiland heeft een tropisch zeeklimaat.

Op zoek naar goedkope Vluchten Ambon?
Als je naar Ambon wilt vliegen dan reis je vaak via Jakarta naar de luchthaven van Ambon: Pattimura Airport (AMQ). Dit vliegveld ligt hemelsbreed op korte afstand van Ambon stad, maar wel aan de andere kant van de baai Teluk Ambon. Je kunt er ook voor kiezen om naar Denpasar in Bali (goedkoper en veel aanbieders) of een andere Indonesische stad te vliegen en vanaf daar de boot te nemen. Deze varen met regelmaat, maar zorg voor wat adem in je reisprogramma. Het is geen uitzondering dat een schip vertraging heeft of helemaal niet vaart. Heb je de tijd dan is het fantastisch om de wateren van Indonesië te bevaren en bijvoorbeeld te eiland hoppen.

Goedkoop naar Ambon vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ambon? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ambon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ambon? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ambon vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ambon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ambon vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ambon boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ambon in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ambon Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ambon  

Hoe lang is het vliegen naar Ambon? De vluchtduur Ambon is zeer aanzienlijk door het ontbreken van een directe verbinding in combinatie met de lange afstand. Op een reis vanaf Amsterdam naar Ambon ben je minimaal 27 uur bezig.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Ambon

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ambon aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ambon met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ambon zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024