Vliegen naar Ambon

Vakantie op Ambon? Dit eiland maakt deel uit van de Molukken in Indonesië en heeft zowel prachtige stranden als een eindeloze jungle met mooie natuur. Het bekendste eiland...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ambon voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ambon vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ambon vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ambon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ambon? Geef je op voor de Ambon Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ambon vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ambon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ambon in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ambon boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ambon in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ambon als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ambon

Hoe lang is het vliegen naar Ambon? De vluchtduur Ambon is zeer aanzienlijk door het ontbreken van een directe verbinding in combinatie met de lange afstand. Op een reis vanaf Amsterdam naar Ambon ben je minimaal 27 uur bezig.

Bijkomende kosten bij vluchten Ambon

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ambon o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ambon met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ambon. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ambon zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017