Vliegen naar Manado

Manado is een stad in het noorden van het eiland Sulawesi, Indonesie. Er wonen ongeveer 500.000 mensen en vrijwel elke inwoner is Christelijk. De omgeving van Manado is prachtig...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Manado voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Manado vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Manado vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Manado te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Manado? Geef je op voor de Manado Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Manado vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Manado kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Manado in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Manado boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Manado in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Manado als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Manado

Hoe lang is het vliegen naar Manado? De vluchtduur is 19 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Manado

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Manado o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Manado met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Manado. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Manado zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017