Vliegen naar Manado

Manado is een stad in het noorden van het eiland Sulawesi, Indonesie. Er wonen ongeveer 500.000 mensen en vrijwel elke inwoner is Christelijk. De omgeving van Manado is prachtig...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,225,-

Singapore Airlines

aanbevolen v.a. € 1,225,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 1,368,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Manado voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Manado

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Manado

Kaart Manado

Lees meer over Manado

... en bijzonder: je vindt er flora en fauna die je nergens anders vindt (dit komt door de geisoleerde ligging). Bezoek het Bogani Nani Waterbone National Park als je al het bijzonders op land wilt beschouwen of neem een duik naar het onder water gelegen Bunaken National Park om de grote diversiteit aan vis en de prachtige koralen te bewonderen.

Goedkope vluchten naar Manado vinden? Vliegtips en informatie
Het vliegveld van Manado, formeel Sam Ratulangi International Airport geheten, is goed bereikbaar van Amsterdam, je kunt er met 1 overstap (doorgaans in Jakarta) zijn.

Manado kent een heerlijke tropische omgeving, waardoor je hier vele luxe hotels en resorts vindt. Op je reis naar Manado is het dus niet moeilijk een hotel te vinden. Hou er wel rekening mee dat er in de periode december tot en met maart behoorlijk wat regen kan vallen: het is dan regentijd. Ook in de overige maanden is er kans op een tropische bui, maar minder dan in bovengenoemde periode.

Goedkoop naar Manado vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Manado? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Manado te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Manado? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Manado vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Manado kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Manado vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Manado boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Manado in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Manado Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Manado  

Hoe lang is het vliegen naar Manado? De vluchtduur is 19 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 16 ,-
Barcelona
€ 308 ,-
Faro
€ 574 ,-
Peru

Bijkomende kosten bij vluchten Manado

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Manado aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Manado met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Manado zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023